Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Regisztrálj webshopunkba és választhatsz ajándékot

Regisztrálj webshopunkba és választhatsz ajándékot
Érdemes regisztrálni webshopunkba, ugyanis számos ajándék közül lehet válogatni már 15.000 Ft feletti vásárlásnál. Ha elérte a kosarad tartalma ezt az összeget, akkor automatikusan megjelenik a Kosár oldal alján az “Ajándék kiválasztása” gomb, melyre kattintva megjelenő ablakban lesznek a következő termékek, melyek közül választhatsz:

Érdemes regisztrálni webshopunkba, ugyanis már 15.000 Ft feletti vásárlásnál ajándékot lehet választani. Ha elérte a kosarad tartalma ezt az összeget, akkor automatikusan megjelenik a Kosár oldal alján az “Ajándék kiválasztása” gomb, melyre kattintva megjelenő ablakban lesznek a következő termékek, melyek közül választhatsz:

15.000 Ft feletti vásárlásnál ajándék:

  • Hajápolási minta termékek (3 db)

25.000 Ft feletti vásárlásnál választható ajándék:

35.000 Ft feletti vásárlásnál választható ajándék:

Szóval ne felejts el regisztrálni webshopunkba!

Ezenkívül érdemes feliratkozni hírlevelünkre is, ugyanis első kézből értesülhetsz az akcióinkról, újdonságainkról, és nem mellesleg 1000 Ft értékű kuponkód is landol az e-mail fiókodban, illetve egy ingyenes hajápolási útmutató! A hírlevélre a weboldal alján tudsz feliratkozni.

Valamint megháláljuk azt is, ha véleményt írsz egy nálunk korábban vásárolt termékről. Erről további információt ITT találsz.

Illetve díjazzuk a hűséget is, ugyanis regisztrált vásárlóink rendeléseit hűségpontokkal jutalmazzuk, vagyis minden egyes vásárlás után pontokat lehet gyűjteni, amelyeket a következő rendelésnél be lehet váltani. Részletek itt>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Kedvezmények
Az oldal tetejére