Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Kombinált haj

A kombinált haj egy vegyes típus, amelynek jellemzője, hogy a fejbőr zsírosabb lehet, míg a hajszálak végei szárazabbak, esetenként töredezettek lehetnek. Ennek az állapotnak a gyakori okozója a nem megfelelő hajápoló termék használata vagy a túlzott hőkezelés.

A Kinactif termékcsalád azonnali megoldást nyújt a száraz, töredezett, sérült és vékonyszálú hajúak számára. A termékek tökéletesen kombinálhatóak egymással, így a vegyes hajtípussal rendelkezők is kitudják alakítani a számukra megfelelő hajápolási rutint, hogy a lehető legegészségesebb és legszebb frizurával erősíthetik önbizalmukat.

A Kinactif termékek rendkívül magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, így kevés mennyiség is elegendő a használatukhoz, hogy a kívánt hatást elérjük. 100% vegán, átlagosan pedig 80-90%-ban természetes összetevőket tartalmaznak és a csomagolásuk 100% újrahasznosíthatóak. 

Rendezés:
Az oldal tetejére