Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

KEDVEZMÉNYEK

Webshopunkban számos kedvezmény áll rendelkezésre regisztrált vásárlóink részére.

HOL TUDSZ REGISZTRÁLNI? 

Mobil: A bal felső sarokban kattints a 3 vonalas ikonra, utána a jobb felső sarokban lesz a Regisztrációs gomb.

PC: A jobb felső sarokban lévő emberke ikonra kattintva.

KEDVEZMÉNYEK:

1. HŰSÉGPONT RENDSZER

Mi díjazzuk a hűségedet!

Regisztrált vásárlóként rendeléseidet hűségpontokkal jutalmazzuk. Ráadásul Te döntöd el, hogy melyik vásárlásodnál váltod be őket ill. mennyit. Az adott vásárlás során szerzett hűségpontjaid vásárlásod után fél évig érvényesek.

Mennyit ér egy-egy pont? 

Minden pont egy forintot ér a vásárlás során. Minden elköltött 100 Ft után pedig 1 pontot adunk. Tehát egy 10.000 ft-os vásárlás során már 100 pontot írunk jóvá neked, 100 pont pedig 100 Ft kedvezményt jelent.

Meddig használhatóak fel az összegyűjtött pontok?

A pontok fél évig használhatóak fel, utána automatikusan törlődnek.

Hogyan tudom felhasználni a pontjaimat?

A korábban kapott hűségpontjaidat a pénztárban tudod beváltani. A rendszer ki fogja írni, hogy hány hűségpontod van jelenleg, így a pénztárnál csak írd be, hogy mennyit szeretnél ezekből beváltani. 

Hol tudom megnézni, hogy mennyi pontom van?
Bejelentkezés után a Fiókom menüpont alatt megtalálod a rendelkezésre álló hűségpontokat.

Mi történik, ha lemondok egy csomagot vagy elállok a vásárlástól?

Ilyenkor az adott vásárlás után kapott pontjaid törlésre kerülnek.

Megéri regisztrálni!

Fontos, hogy a hűségpontokat csak akkor tudod gyűjteni, ha regisztrált vásárlónk vagy.

A pontokkal szeretnénk Neked megköszönni, hogy bizalmat adtál nekünk, és rendszeresen visszatérő, hűséges vásárlónk vagy!

2. AJÁNDÉK TERMÉKEK 

Már 15.000 Ft vásárlás felett számos ajándék közül válogathatsz, ha regisztrálsz webshopunkban. Ha a rendelésedhez ajándék terméket választasz, akkor más kuponos kedvezményt nem tudsz felhasználni hozzá, de a hűségpontjaidat beválthatod mellé.

Milyen ajándékok közül válogathatsz? Mutatjuk>>

3. VÉLEMÉNY KEDVEZMÉNY KUPON

Ha már vásároltál nálunk és szívesen megosztanád a véleményed, akkor mi azt is megháláljuk! Egy 1000 Ft értékű vásárlási kedvezményt küldünk, amelyet 14.000 Ft feletti vásárlásnál be is tudsz váltani 2 hónapon belül webshopunkban. Ezeket a kuponokat személyre szabottan küldjük ki, ugyanis ellenőriznünk kell a vélemények hitelességét, így bele telhet 1-2 napba mire megkapod. A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, de a hűségpontjaidat bevátlhatod mellé.

Hol tudsz véleményt írni? Mutatjuk>>

4. HÍRLEVÉL KEDVEZMÉNY KUPON

Ha feliratkozol a hírlevelünkre automatikusan küldünk egy 1000 Ft értékű vásárlási kupont, amelyet már 14.000 Ft vásárlás felett be lehet váltani webshopunkban, illetve egy ingyenes hajápolási útmutatót, amelyet PDF-ként letölthetsz. A kupon a feliratkozás napjától számítva 1 hónapig lesz érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze. A hírlevélre pedig a weboldal alján tudsz feliratkozni. A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, de a hűségpontjaidat bevátlhatod mellé.

Használd bátran kedvezményeinket és élvezd a minőségi szépségápolást, amelyet megérdemelsz!


 

Az oldal tetejére