Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Fényvédő krémek

A fényvédő krémek fontos szerepet játszanak a bőrápolásban, és ha szeretnénk sokáig megőrizni az egészséges, üde, rugalmas bőrünket, akkor a fényvédelemre ugyanolyan nagy hangsúlyt kell fektetni, mint az aktív hatóanyagos kezelésekre. A bőrünk öregedésének nagy százalékáért a napfény felelős. A fényvédő krémekkel ezt a káros hatást csökkenteni tudjuk.

A Nirvel Levissime termékei nemcsak hatékonyan védik bőrödet a káros UV-sugaraktól, de a legújabb generációs összetevőknek köszönhetően segítik megőrizni a bőr fiatalos megjelenését és rugalmasságát, mindemellett elkötelezett az állatkísérlet-mentes termékek előállítása mellett. 

Fedezd fel a Nirvel Levissime fényvédő krémek széles választékát, és élvezd a napfényt biztonságosan és stílusosan! Védjük együtt bőröd egészségét és szépségét a nap minden pillanatában.

Rendezés:
Az oldal tetejére