Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Sampon

Kiemelten fontosnak tartjuk a vásárlóink hajának egészségét és szépségét, ezért kínálunk egy egész sor minőségi sampont. A samponok különleges összetevőinek köszönhetően a legjobb eredményt lehet elérni velük, és mindenki megtalálja a hajtípusának megfelelőt. Segítségül a termék szűrők szolgálnak.

A legkorszerűbb kutatási eredmények alapján kifejlesztett samponok segítenek a korpásodás, a hajhullás, a töredezett hajvégek, a szárazság, a zsírosodás és sok más hajprobléma kezelésében. Szinte bármilyen hajtípushoz, hajszínhez vagy hajhosszhoz megtalálhatod a megfelelő sampont.

Fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot és az állatok jogainak védelmét, ezért minden termékünk vegán és nem tesztelték azokat állatokon. A termékeink összetevői között megtalálhatóak a természetes kivonatok, a tápláló olajok és a hidratáló hatóanyagok, hogy a hajad egészséges, fényes és selymes legyen.

Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra legideálisabb sampont, amelynek köszönhetően minden nap ragyoghatsz. Haj- és fejbőröd meghálálja majd a minőségi termékekkel való gondoskodást!

Rendezés:
Az oldal tetejére