Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Tengeri algás hajfesték

A tengeri algás hajfestékek egyedülálló, természetes megoldást kínálnak a hajszínezésre, miközben gondoskodnak a haj egészségéről és szépségéről. Ezek a hajfestékek nem csupán tartós színt és fényt biztosítanak, hanem a tengeri alga kivonatának köszönhetően számos jótékony hatással is rendelkeznek.

Főbb előnyök

  • Természetes hidratálás: A tengeri alga kivonat mélyen hidratálja a hajat, megakadályozva a kiszáradást és töredezést.
  • Erős antioxidáns hatás: Az algában található antioxidánsok védik a hajat a környezeti károsodásoktól és szabadgyököktől.
  • Intenzív színek: Hosszantartó, élénk színeket biztosít, amelyek mélyen behatolnak a hajszálakba.
  • 100% ősz haj fedés: Hatékonyan fedi az ősz hajszálakat, természetes és egységes megjelenést kölcsönözve.
Rendezés:
Az oldal tetejére