Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Nyári hajápolás

A nyári hajápolás elengedhetetlen része a haj egészségének és szépségének megőrzésének a forró napsugarak, a só és a klóros víz által okozott kihívásokkal szemben. Az itt található nyári hajápolási termékek mindegyike célzott megoldásokat kínálnak, hogy hajad mindig ragyogó és egészséges maradjon a nyári szezonban.

Nyáron különösen fontos a frizura megfelelő hidratálása, mivel a napfény és egyéb külső krönyezeti hatások kiszáríthatják a hajszálakat. A nyári hajápoló termékek, beleértve a hidratáló sampont és kondicionálót, gazdag összetevőkkel táplálják és hidratálják a hajat, megelőzve a szárazságot és a töredezést.

Az UV-védelem is kulcsfontosságú része a nyári hajápolásnak. A magas UV sugárzással szemben a hajunknak is védekeznie kell, ezért különösen ajánlott UV védelemmel ellátott hajkondícionálót használni nyáron. Az itt található hajápolási termékek speciális formulái védelmet nyújtanak a káros napsugarakkal és más külső hatásokkal szemben, megőrizve a haj színét és vitalitását. 

Rendezés:

Aloe Verás hidratáló kezelés az egész családnak

9.220 Ft 8.290 Ft (6.528 Ft + ÁFA)
10%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 8.290 Ft

Maxima Sun Lovin nyári hajápolási csomag + AJÁNDÉK strandtáska

12.160 Ft 10.330 Ft (8.134 Ft + ÁFA)
15%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 10.330 Ft
(1)
Az oldal tetejére