Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Több, mint 20 éves a családi vállalkozásunk, mely professzionális szépségápolási termékek forgalmazásával foglalkozik, és ez alatt az idő alatt személyes és bizalmas kapcsolatot alakítottunk ki gyártóinkkal, és vásárlóink egy részével is. Webshopunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium minőségű, az egészséget is védő professzionális hajápolási és kozmetikai termékeket, nők és férfiak egyaránt. 
 
Termékeink között megtalálható: természetes összetevőkkel készülő, vegán, PPD-, paraben-, szilikon-, ammónia-, vegyszer-, rezorcin-, és alkoholmentes termékek is.
 
Folyamatosan megújuló árukészletünk mellett törekszünk olyan cégek termékeit forgalmazni, melyek környezettudatosak, előtérbe helyezik a természetes összetevők használatát, és előállításuk állatokon nem tesztelt, növényi technológiával történik. Magyarországon mi vagyunk a kizárólagos forgalmazója a spanyol KIN Cosmetics márkának, mely 1932 óta rendületlenül hódítja a világot luxus minőségű termékeivel. A lendületes, a korral és trendekkel folyamatosan lépést tartó cég a professzionális márkák élvonalába tartozik, és hogy ezt biztosítsák, termékeik fejlesztésénél és újragondolásánál is a minőségi alapanyagok és a fenntarthatóság az egyik fő szempont. Emellett palettánkat színesítik a spanyol Nirvel Cosmetics és az Olasz Vitalfarco (Maxima és NHP termékcsalád) kiváló minőségű termékei, mely cégek szintén nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeiket széles körben használhassák, így kifejlesztették ők is többek között ammóniamentes hajfestékeiket és egyéb, kímélő hajápolókat, melyeket az allergiára hajlamos vásárlók is használhatnak.
Cégünk forgalmaz továbbá a fodrászatban szükséges egyéb, német származású, professzionális kellékeket is, úgymint fésűk, ollók, borotvák, elektronikai eszközök – a teljesség igénye nélkül.

 

Hello Főnök! 

Bemutatnám nektek a családi vállalkozás megalapítóját, drága édesapánkat, Sándort.  A vállalkozás történetéhez több, mint 25 évet kell visszarepülnünk az időben, mikor is Apu “táskás ügynökként” szelte keresztül-kasul az egész országot, és személyesen vitte el a termékeket a fodrászoknak. Ebben az időben tanulta ki ő is a fodrászat csínját-bínját, és nagyon átfogó tudást szerzett a szakmáról, illetve a termékekről. Ha bármilyen kérdés merül fel egy rosszul sikerült hajfestés vagy szőkítés kapcsán, ő biztos talál rá megoldást. 

A ‘90-es években berobbanó internet teljesen új utakat nyitott meg a kereskedők számára, Apu pedig az elsők között fedezte fel a benne rejlő lehetőségeket, nem is késlekedett, létrehozta az első online webáruházunkat, ahonnan a fodrászok az ország bármely pontjáról könnyedén be tudták szerezni, amire szükségük van. Emellett úgy döntött, hogy saját maga fogja beszerezni a szerinte legjobb minőségű termékeket, így Magyarországon az elsők között volt, akik ammóniamentes hajfestéket és SLS mentes samponokat forgalmaztak.

Apu már a nyugdíjas évei felé közeledik, de ezt meghazudtolva szabadidejében büszke és meglepően fitt nagypapaként az unokái után szaladgál, mászik fel a legmagasabb sziklafalra, vagy épp disco szobát csinál a nappaliból. Reméljük, nővéremmel sikerül a nyomdokaiba lépnünk, és hasonlóan fogjuk állni a sarat a kisvállalkozások rögös útjain ❤


Hello Barbi!

Barbi a cég ügyvezető helyettese, vagyis drága Édesapánk "jobb keze". Ő tartja a kapcsolatot a gyártóinkkal, ügyel a pénzügyi és jogi finomságokra, ő felel a termék leírásokért, kérdés esetén pedig készséggel válaszol az ügyfeleknek is. 

Ő sem egyből a vállalkozásban kezdte, először is nemzetközi tanulmányokon szerzett diplomát, az egyetemi évei mellett rock'n'roll versenyekre járt, majd ő is kipróbálta magát külföldön, Ausztriában dolgozott a férjével 4 évig. Love story-juk igazi ritkaság, ugyanis Barbi élete első szerelméhez ment hozzá, és azóta 2 gyönyörű kislányukkal élnek együtt a Balatonon. 

A külföldi tapasztalatok után döntöttek, úgy hogy itthon próbálnak szerencsét, és ekkor kezdett el belefolyni a családi vállalkozásba, hogy Édesapánk majd egyszer nyugodtan vonulhasson el a nyugdíjas éveire. ❤


Hello Csajok!

Ennek a 3 szuper csajnak köszönhetjük, hogy a raktárban minden gördülékenyen zajlik, a rendelések legtöbbször rekord sebességgel landolnak a megrendelők ajtaja előtt (akár már 1 nap után!), vagy éppen a legnagyobb türelemmel segítenek telefonon megválaszolni egy-egy ügyfelünk kérését/kérdését. 

Vera több, mint 6 éve segíti a családi vállalkozásunkat, kifogyhatatlan kreatív ötleteire mindig számíthatunk. Egy hosszú nap végén pedig szeret a Maxima Life Therapy termékeivel relaxálni, ugyanis az illata megnyugtatja, és imádja, hogy hihetetlenül puha lesz tőle a frizurája. 

Binci 4 éve részese a kis csapatunknak, sokáig vagány kék hajjal cikázott a raktár sorok között, ebből kifolyólag számtalan Nirvel Nutre Color hajszínező eladásához járult hozzá, hisz azóta is sorra beszéli rá a vásárlóinkat kedvenc termékére.

Veronika is már közel 4 éve erősíti a csapatot, akinek állandó, energikus lendületén érezhető a rendszeres edzések és kirándulások jótékony hatása. Szép szőkített hajszínét a Kinessences Restore hajmaszkkal ápolja, amely már évek óta védelmet nyújt számára a rendszeres kémiai kezelések során.

Ez a vidám kis csipet-csapat előszeretettel dobja fel viccelődéssel a hangulatot, nem volt még olyan alkalom az irodában, hogy ne hallottam volna valamelyikük nevetését a háttérben. Nagyon hálásak vagyunk nekik, hogy mindig számíthatunk rájuk és állják a sarat a nehezebb időkben is. Köszönjük Csajok, hogy vagytok ❤


Hello mindenki! 

Először is bemutatkoznék nektek, Martina vagyok, én kezelem a social media oldalakat és a webshopot, vagyis tőlem érkeznek a hírlevelek, blog cikkek, promóciók illetve a kuponkódok, ahogy ez a bemutatkozó is :) 

Az egyetem óta elég változatos életpályát jártam be, a diplomám szerint ipari termék- és formatervező mérnök vagyok, de dolgoztam lakberendező asszisztensként, visual merchandiserként és marketingesként is. Amikor a férjemmel kiköltöztem Sri Lankára, kezdtem el felépíteni a vállalkozás social mediáját, illetve ezt a webshopot. Egyébként több webshopunk is van, a legrégebbi a www.fodraszkellekshop.hu, ahol több, mint 2000 termék található. Viszont szerettük volna kiemelni azokat a termékeinket, amelyek a természetesebb vonalat képviselik, így született meg a Natural Szépség. Nem volt egyszerű feladat, hiszen semmilyen tapasztalatom nem volt webshop készítésben, de kellő kitartással, elszántsággal és egy webfejlesztő férj segítségével minden lehetséges ❤

Az oldal tetejére