Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Több, mint 20 éves a családi vállalkozásunk, mely professzionális szépségápolási termékek forgalmazásával foglalkozik, és ez alatt az idő alatt személyes és bizalmas kapcsolatot alakítottunk ki gyártóinkkal: Kin cosmetics, Nirvel Cosmetics, Vitalfarco. Mindegyik márkáról tudni kell, hogy elsősorban professzionális fodrászoknak készítik termékeiket, ezért a legmagasabb minőségi szolgáltatást nyújtják. Viszont az elmúlt évtizedekben a fodrászok vendégköreiben olyan nagy népszerűségre tettek szert, hogy már a lakossági ügyfelek is igényt tartanak termékeikre. Ha egyszer valaki megtapasztalja ezt a magas színvonalat, többé el sem tudja képzelni, hogy beérje kevesebbel. Ha szeretnél többet tudni márkáinkról kattints ide.

Webshopunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium minőségű, az egészséget is védő professzionális hajápolási és kozmetikai termékeket, nők és férfiak egyaránt. Termékeink között megtalálható: természetes összetevőkkel készülő, vegán, PPD-, paraben-, szilikon-, ammónia-, vegyszer-, rezorcin-, és alkoholmentes termékek is. 


Hello Főnök! 

Bemutatnám nektek a családi vállalkozás megalapítóját, drága édesapánkat, Sándort.  A vállalkozás történetéhez több, mint 25 évet kell visszarepülnünk az időben, mikor is Apu “táskás ügynökként” szelte keresztül-kasul az egész országot, és személyesen vitte el a termékeket a fodrászoknak. Ebben az időben tanulta ki ő is a fodrászat csínját-bínját, és nagyon átfogó tudást szerzett a szakmáról, illetve a termékekről. Ha bármilyen kérdés merül fel egy rosszul sikerült hajfestés vagy szőkítés kapcsán, ő biztos talál rá megoldást. 

A ‘90-es években berobbanó internet teljesen új utakat nyitott meg a kereskedők számára, Apu pedig az elsők között fedezte fel a benne rejlő lehetőségeket, nem is késlekedett, létrehozta az első online webáruházunkat, ahonnan a fodrászok az ország bármely pontjáról könnyedén be tudták szerezni, amire szükségük van. Emellett úgy döntött, hogy saját maga fogja beszerezni a szerinte legjobb minőségű termékeket, így Magyarországon az elsők között volt, akik ammóniamentes hajfestéket és SLS mentes samponokat forgalmaztak.

Apu már a nyugdíjas évei felé közeledik, de ezt meghazudtolva szabadidejében büszke és meglepően fitt nagypapaként az unokái után szaladgál, mászik fel a legmagasabb sziklafalra, vagy épp disco szobát csinál a nappaliból. Reméljük, nővéremmel sikerül a nyomdokaiba lépnünk, és hasonlóan fogjuk állni a sarat a kisvállalkozások rögös útjain ❤


Hello Barbi! 

Barbi a cég ügyvezető helyettese, vagyis drága Édesapánk "jobb keze". Ő tartja a kapcsolatot a gyártóinkkal, ügyel a pénzügyi és jogi finomságokra, ő felel a termék leírásokért, kérdés esetén pedig készséggel válaszol az ügyfeleknek is. 

Ő sem egyből a vállalkozásban kezdte, először is nemzetközi tanulmányokon szerzett diplomát, az egyetemi évei mellett rock'n'roll versenyekre járt, majd ő is kipróbálta magát külföldön, Ausztriában dolgozott a férjével 4 évig. Love story-juk igazi ritkaság, ugyanis Barbi élete első szerelméhez ment hozzá, és azóta 2 gyönyörű kislányukkal élnek együtt a Balatonon. 

A külföldi tapasztalatok után döntöttek, úgy hogy itthon próbálnak szerencsét, és ekkor kezdett el belefolyni a családi vállalkozásba, hogy Édesapánk majd egyszer nyugodtan vonulhasson el a nyugdíjas éveire.

Barbi kedvenc terméke pedig a Nirvel Dry volumennövelő száraz sampon, aminek a segítségével jó pár napra ki lehet húzni a hajmosást, és valljuk be két kis gyermek mellett, ez igazi “aduász” tud lenni  ❤


Hello Csajok! 

Ennek a 3 szuper csajnak köszönhetjük, hogy a raktárban minden gördülékenyen zajlik, a rendelések legtöbbször rekord sebességgel landolnak a megrendelők ajtaja előtt (akár már 1 nap után!), vagy éppen a legnagyobb türelemmel segítenek telefonon megválaszolni egy-egy ügyfelünk kérését/kérdését. 

Vera több, mint 6 éve segíti a családi vállalkozásunkat, kifogyhatatlan kreatív ötleteire mindig számíthatunk. Egy hosszú nap végén pedig szeret a Maxima Life Therapy termékeivel relaxálni, ugyanis az illata megnyugtatja, és imádja, hogy hihetetlenül puha lesz tőle a frizurája. 

Binci 4 éve részese a kis csapatunknak, sokáig vagány kék hajjal cikázott a raktár sorok között, ebből kifolyólag számtalan Nirvel Nutre Color hajszínező eladásához járult hozzá, hisz azóta is sorra beszéli rá a vásárlóinkat kedvenc termékére.

Veronika is már közel 4 éve erősíti a csapatot, akinek állandó, energikus lendületén érezhető a rendszeres edzések és kirándulások jótékony hatása. Szép szőkített hajszínét a Kinessences Restore hajmaszkkal ápolja, amely már évek óta védelmet nyújt számára a rendszeres kémiai kezelések során.

Ez a vidám kis csipet-csapat előszeretettel dobja fel viccelődéssel a hangulatot, nem volt még olyan alkalom az irodában, hogy ne hallottam volna valamelyikük nevetését a háttérben. Nagyon hálásak vagyunk nekik, hogy mindig számíthatunk rájuk és állják a sarat a nehezebb időkben is. Köszönjük Csajok, hogy vagytok ❤


Hello mindenki!  

Először is bemutatkoznék nektek, Martina vagyok, én kezelem a social media oldalakat és a webshopot, vagyis tőlem érkeznek a hírlevelek, blog cikkek, promóciók illetve a kuponkódok, illetve ez a bemutatkozó is :) 

Az egyetem óta elég változatos életpályát jártam be, a diplomám szerint ipari termék- és formatervező mérnök vagyok, de dolgoztam lakberendező asszisztensként, visual merchandiserként és marketingesként is. Amikor a férjemmel kiköltöztem Sri Lankára, kezdtem el felépíteni a vállalkozás social mediáját, illetve ezt a webshopot. Egyébként több webshopunk is van, a legrégebbi a www.fodraszkellekshop.hu, ahol több, mint 2000 termék található. Viszont szerettük volna kiemelni azokat a termékeinket, amelyek a természetesebb vonalat képviselik, így született meg a Natural Szépség.

Az én kedvenc termékem pedig a Kinstyle Thickening volumennövelő és texturizáló krémet, ami a vékonyszálú hajamból a legjobbat hozza ki  ❤

Az oldal tetejére