Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Több, mint 20 éves a családi vállalkozásunk, mely professzionális szépségápolási termékek forgalmazásával foglalkozik, és ez alatt az idő alatt személyes és bizalmas kapcsolatot alakítottunk ki gyártóinkkal, és vásárlóink egy részével is. Webshopunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium minőségű, az egészséget is védő professzionális hajápolási és kozmetikai termékeket, nők és férfiak egyaránt. 
 
Termékeink között megtalálható: természetes összetevőkkel készülő, vegán, PPD-, paraben-, szilikon-, ammónia-, vegyszer-, rezorcin-, és alkoholmentes termékek is.
 
Folyamatosan megújuló árukészletünk mellett törekszünk olyan cégek termékeit forgalmazni, melyek környezettudatosak, előtérbe helyezik a természetes összetevők használatát, és előállításuk állatokon nem tesztelt, növényi technológiával történik. Magyarországon mi vagyunk a kizárólagos forgalmazója a spanyol KIN Cosmetics márkának, mely 1932 óta rendületlenül hódítja a világot luxus minőségű termékeivel. A lendületes, a korral és trendekkel folyamatosan lépést tartó cég a professzionális márkák élvonalába tartozik, és hogy ezt biztosítsák, termékeik fejlesztésénél és újragondolásánál is a minőségi alapanyagok és a fenntarthatóság az egyik fő szempont. Emellett palettánkat színesítik a spanyol Nirvel Cosmetics és az Olasz Vitalfarco (Maxima és NHP termékcsalád) kiváló minőségű termékei, mely cégek szintén nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeiket széles körben használhassák, így kifejlesztették ők is többek között ammóniamentes hajfestékeiket és egyéb, kímélő hajápolókat, melyeket az allergiára hajlamos vásárlók is használhatnak.
Cégünk forgalmaz továbbá a fodrászatban szükséges egyéb, német származású, professzionális kellékeket is, úgymint fésűk, ollók, borotvák, elektronikai eszközök – a teljesség igénye nélkül.