Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

PPD mentes hajfestékek

PPD-mentes hajfestékeink kiváló választást jelentenek, mivel garantálják a hajszín tartósságát anélkül, hogy tartalmaznának az allergiára hajlamosító parafenilén-diamint. Így a hajfestés gyengéden és kíméletesen történik, miközben hajad ragyogó és tartós színt kap.

Minőségi, tartós és PPD-mentes hajfestékeink garantálják a hosszantartó eredményt, megbízhatóan biztosítják, hogy a választott hajszín hosszú ideig megmaradjon, így idővel sem veszít a szépségéből. Emellett a kíméletes hajfesték segít megőrizni hajad egészségét és vitalitását, hogy mindig csodálatosan nézzen ki.

Válassz a kategóriánkban található PPD-mentes hajfestékeink közül, hogy élvezhesd a hajfestés örömét anélkül, hogy aggódnod kellene a hajad egészségéért. Fedezd fel a kíméletes és tartós hajfesték lehetőségeit, és varázsolj új színt hajadnak!

Rendezés:
Az oldal tetejére