Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Festett haj

Festett hajad igényli a különleges odafigyelést és ápolást. A festett haj megőrzése érdekében fontos a megfelelő színvédő termékek használata, ahhoz, hogy a haj szépsége hosszú ideig megőrizhető legyen. Az alábbiakban megtalálod a legjobb színvédő samponokat, kondícionálókat, amelyek segítenek megőrizni a vibráló színeket és a haj egészségét. 12 tipp festett haj ápolására>>

Ha szőkítve van a hajad, akkor arra a szőke haj kategóriában találsz megfelelő termékeket, amelyek abban is segítenek, hogy csodaszép hamvas árnyalata legyen és elkerüld a csibesárga árnyalatot.

Válassz minőségi színvédő sampont, amely segít megelőzni a szín fakulását és a hajszálak károsodását. Ne felejtsd el hetente egyszer használni a színvédő kondicionálót is, hogy a festett hajad megkapja a legnagyobb törődést.

Rendezés:
Az oldal tetejére