Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Arcszérum

Az arcszérum olyan magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, amelyet a krémekben csak nehezen találni meg. A molekulái is kisebbek, mint a krémeké, így mélyebben képes behatolni a bőrbe, ahol a munkáját végzi. Ezért is látható a hatása gyakran már pár nappal az alkalmazása után.

Az arcszérumok különleges formulái intenzíven táplálják, hidratálják, és feszesítik a bőrt, eredményezve egy fiatalosabb megjelenést. A Nirvel Levissime kollekcióban minden termékük kifinomult és gondosan válogatott összetevőket tartalmaz, így biztosíthatod bőröd számára a legmagasabb minőséget.

Válassz a Nirvel Levissime arcszérumok széles kínálatából, és lépj be az egyedi bőrápolás világába. Fedezd fel a szépség és egészség harmóniáját, amit a legkorszerűbb tudás és a természetes anyagok együttes ereje teremt meg minden cseppnyi szérummal.

Rendezés:
Az oldal tetejére