Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Arctonik

Az arctonik nem arclemosó, soha nem is volt az. Igaz ugyan, hogy sokféle feladata között a maradék makacs szennyeződések eltávolítása is szerepel, de legfontosabb funkciója az, hogy a bőr pH-értékét normalizálja, helyreállítsa, és felkészítse a bőrt a következő arcápolási lépésekre.

Az arctonizálás kulcsfontosságú lépés a bőrápolási rutinban, és a Nirvel Levissime arctonikok tökéletesen kiegészítik ezt. A feszes és ragyogó bőrért válassz a különböző formulák közül, amelyek célzottan hatnak a bőr feszességének megőrzésére és a ráncok elleni küzdelemre.

A Nirvel Levissime arctonikok egyedülálló összetevői gondoskodnak a bőr mélyebb rétegeiről, miközben friss és fiatalos megjelenést kölcsönöznek, elsimítják a ráncokat. Kényeztesd bőröd a legjobb minőségű arctonikokkal!

Rendezés:
Az oldal tetejére