Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mond el véleményedet és mi megháláljuk :)

Mond el véleményedet és mi megháláljuk :)

 

Nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, hiszen ezekre alapozva tud családi vállalkozásunk fejlődni és továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtani vásárlóink részére. 

Ezért szeretnénk felajánlani 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot minden kedves vásárlóknak, aki megosztja véleményét korábban nálunk vásárolt termékről.

Csupán annyi lenne a teendőd, hogy webshopunkban az általad korábban vásárolt termék oldalán a "Vélemények" fülön röviden megosztod velünk tapasztalatodat, mennyire voltál elégedett a termékkel. Miután megkapjuk az értékelést, e-mailben fogjuk küldeni számodra a személyre szabott 10%-os kuponkódot, amelyet akár már a következő rendelésnél fel is használhatsz! 

Fontos: 

  • Véleményt csak bejelentkezés után lehet írni.
  • A kedvezmény akciós termékekre nem érvényes.
  • A kupon felhasználásához minimum összeghatár 9.900 Ft, mely bármilyen teljes árú termékünkre felhasználható.
  • A kupon a vásárlói értékelés beérkezésének napjától számítva egy hónapig lesz érvényes.
  • A kupont a kosárban a “Kupon megadása” mezőbe kell megadni és a kedvezményt automatikusan le fogja vonni a rendszer a rendelés teljes végösszegéből. 
  • Egy terméknél értelemszerűen egy véleményt fogadunk el.

Előre is nagyon hálásak vagyunk a segítségért, hisz ezzel nem csak nekünk, de másoknak is segíthetsz a vásárlás döntéshozatalában. 

Ha szeretnél véleményt írni, akkor webshopunkban a korábban vásárolt termék leírása mellett megteheted, mint ahogy a képen is látható:

Legyen csodaszép napod :)