Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Smink

A folyamatosan bővülő smink kategóriában olyan termékek találhatóak, amelyek segítenek kiemelni a természetes szépségedet és egyedi stílusodat. Vidám, színes kozmetikai hajpánt választékunk garantáltan mosolyt csal az arcodra a reggeli bőrápolási rutinodnál és megkönnyíti a minden napos szépségápolást.

A Levissime Lash szemöldök és szempilla festékünk vásárlóink kedvence, amelyhez már festősablon szettet és ecsetet is lehet rendelni, hogy otthon még könnyebb és precízebb dolgod legyen.

Rendezés:
Az oldal tetejére