Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Göndör haj

A göndör haj kezelése mindig kihívásokkal teli, de webshopunkban megtalálhatod a tökéletes megoldást. A nálunk kínált göndör hajkezelő termékek a magas minőségükről és hatékonyságukról ismertek, így biztos lehetsz benne, hogy bármelyiket választod, fantasztikus eredményeket fogsz elérni.

Az alábbi göndör hajkezelési termékek gyengéden táplálják és hidratálják a hajat, megszüntetik a töredezett végeket és segítenek megszabadulni a frizztől. Rendszeres használatukkal hajad egészségesen fénylővé és könnyen kezelhetővé válik.

Curly Girl Method: A Nirvel Naturals Curly termékei pedig 100%-ban megfelelnek a CGM szabályainak, vagyis összetevői nem tartalmaznak szulfátot, szilikont vagy szárító alkoholt. Ha szeretnél többet tudni a módszerről és a termékek használatáról, ajánljuk az alábbi blog cikkünket>>
 

Rendezés:
Az oldal tetejére