Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Tartós Hajszínezők

A tartós hajszínezők nemcsak hosszú távú eredményt biztosítanak, de emellett kíméletesek és ammóniamentesek is. Ez azt jelenti, hogy hajszínezés közben nem károsítják a hajszálakat, és nem tartalmaznak az ammóniával járó kellemetlen szagot. A kíméletes hajszínezők lehetővé teszik, hogy hajad egészségét megőrizd, miközben elérheted a kívánt hajszínt.

A tartós hajszínezők lehetővé teszik, hogy hajszínedet időről időre megújítsd, és kreatívan kifejezd saját stílusodat, anélkül, hogy aggódnod kellene a hajad egészségéért. Ezenkívül a tartós hajszínezők hosszantartó színintenzitásukkal is kitűnnek.

Fedezd fel a hajszínezők világát, és varázsolj új és tartós színt hajadnak! A tartós hajszínezés lehetőséget ad arra, hogy hajad stílusát és megjelenését felfrissítsd, és kifejezd egyéniségedet a legjobb módon.

Rendezés:
Az oldal tetejére