Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Zsíros haj

Az első lépés a zsíros haj kezelésében az, hogy megválassz egy megfelelő zsíros hajra kifejlesztett sampont. Ezek a speciális samponok segítenek meggátolni a felesleges faggyú termelődését és helyreállítani a fejbőr egészségét.

Fontos, hogy megtaláld az ideális hajápolási rutint a zsíros haj számára. Hetente maximum kétszer-háromszor hajmosás ajánlott, és a samponozás után zsírosodás elleni hajszeszt is használj a hatékony eredmény érdekében. Két hajmosás között érdemes száraz sampont használni, mert pillanatok alatt eltüntetni a zsírosodást és tiszta lesz a hajad tőle. A zsíros haj kezelése egy hosszadalmas folyamat, nem egyik napról a másikra történik a változás, ezért légy türelemmel!

Rendezés:
Az oldal tetejére