Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Színvédő termékek

Színvédő termékeink azoknak szólnak, akik értékelik a frissen festett haj szépségét, és szeretnék hosszú ideig megőrizni a kívánt árnyalatokat. A színvédő termékek kategóriájában olyan megoldásokat találsz, amelyek hatékonyan védelmezik hajszálaidat a kifakulás és a károsodás ellen, fenntartva ezzel a vibráló, élénk színeket.

A kategóriánkban elérhető színvédő balzsamok és samponok kifejezetten azért lettek tervezve, hogy óvják a hajszínt a külső tényezők, például a napfény vagy a környezeti szennyeződések káros hatásaitól. Az egyedi összetevők révén ezek a termékek nemcsak védelmet nyújtanak, hanem intenzíven táplálják és hidratálják is a hajat.

A színvédők segítségével nemcsak megőrizheted hajad színét, hanem javíthatod is azt. Fedezd fel kínálatunkat, és válaszd a számodra ideális színvédő termékeket, hogy mindig büszkén viselhesd a ragyogó hajszínt!

Rendezés:
Az oldal tetejére