Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Ammóniamentes hajfestékek

Az ammóniamentes hajfestékek a tartós hajszínezés egyik legjobb választása. Ezek a kíméletes hajfestékek nem tartalmaznak ammóniát, így a hajfestés folyamata kíméletes és nem károsítja a hajszálakat. Emellett hosszantartó és ragyogó eredményt biztosítanak, így hajad mindig lenyűgözően mutat.

A tartós hajfesték elengedhetetlen annak érdekében, hogy hajszíned hosszú ideig megőrizze intenzitását. Az ammóniamentes hajfestékek kiváló választást jelentenek, mivel óvják a hajat és a fejbőrt a károsítástól. Kíméletes formuláikkal nem csak a színfrissítést, hanem a haj egészségét is garantálják.

Válassz a kategóriánkban található ammóniamentes hajfestékek közül, hogy élvezhesd a hajszínezés örömét anélkül, hogy aggódnod kellene a hajad egészségéért. Fedezd fel a természetes és kíméletes hajfestékek világát, és varázsolj új színt hajadnak!

Rendezés:
Az oldal tetejére