Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Száraz haj

Száraz, törékeny haj kezelése kategóriánkban olyan termékeket találsz, amelyek segítenek visszaállítani hajad vitalitását és egészségét. Tudjuk, hogy a száraz, törékeny haj sok bosszúságot okozhat, de ne aggódj, itt vagyunk, hogy segítsünk! Az ápoló samponjaink és balzsamaink mélyen hidratálják a hajszálakat, táplálják és helyreállítják a haj szerkezetét.

Emellett olyan termékeket is kínálunk, amelyek erősítik a hajat és megelőzik a törékenységet, így könnyedén növelheted hajad ellenálló képességét és csökkentheted a hajtöredezést. Nálunk megtalálod a megfelelő termékeket a száraz, törékeny hajad kezeléséhez!

Rendezés:
Az oldal tetejére