Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

#Hellonyár!

Nyakunkon a nyár, ami egyet jelent a sok napsütéssel és lubickálásokkal, mi pedig segítünk benne, hogy ez gondtalanul is teljen neked! Ugyanis a napsütés csodás, de nem szabad elfelejteni, hogy az UV sugarzás igen komoly károkat tud okozni bőrünknek és hajunknak is egyaránt, ami ellen védekeznünk kell. Ha nem szeretnéd, hogy kiszáradjon a frizurád, vagy a bőröd idő előtt ráncosodjon, ajánljuk a következő fényvédelemről szóló blog cikkünket, ahol megosztjuk a legjobb tippjeinket is, hogyan tündökölhetsz egész nyáron!

Nyári bőr- és hajápolási tippek: KATT IDE>>

Ezenkívül az alábbi kategóriában olyan különleges bőr- és hajápolási termékeket találsz, amelyek a legjobb társaid lehetnek a következő forró hónapokban. Tele vannak vitaminokkal, antioxidánsokkal, és speciális UV szűrővel rendelkeznek, hogy megvédjenek az erős napfénytől és tökéletesen hidratálnak a klóros, sós víz után. Nézz körül, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb termékeket, hogy a tincseid és a bőröd is mindig ragyogó legyen! 

Rendezés:
Az oldal tetejére