Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Hajfesték eltávolító - Kíméletes megoldás a hajszíned felfrissítéséhez

Hajfesték eltávolító - Kíméletes megoldás a hajszíned felfrissítéséhez
Új haszínre vágysz, de nem tudod, hogyan szabadulj meg a régitől? Esetleg nem lett az igazi a legutóbbi hajfestésed? Vagy világosítanál a hajszíneden? A hajfesték eltávolító minderre kíméletes megoldást jelent. Ráadásul gyors és hatékony módszer, amivel nem roncsolod a hajadat és egymás után akár többször is használhatod. 

Új haszínre vágysz, de nem tudod, hogyan szabadulj meg a régitől? Esetleg nem lett az igazi a legutóbbi hajfestésed? Vagy világosítanál a hajszíneden? A hajfesték eltávolító minderre kíméletes megoldást jelent. Ráadásul gyors és hatékony módszer, amivel nem roncsolod a hajadat és egymás után akár többször is használhatod. 

Mi is az a hajfesték eltávolító?

hajfesték eltávolító, más néven a hajradír az egyik leghatékonyabb módja egy nem kívánt hajfestési eredmény eltávolítására vagy egy kíméletes hajszín korrekcióhoz. A folyamatot úgy kell elképzelni, hogy a festék eltávolító termék megbontja a hajban lévő hajfesték molekulákat, majd azt egyszerűen csak kimossuk a hajból. Ha mindezt megfelelő hajszín eltávolító termékkel tesszük, nem kell aggódni, hogy kárt tennénk a haj szerkezetében. 

Mikor érdemes használni a hajfesték eltávolítót?

  • Új hajszín: ha már festve vagy szinezve van a hajunk, de szeretnénk kipróbálni egy teljesen másik hajszínt, akkor rögtön a hajradírozás után egyből újra kell festeni a hajat, mert ez zárja le a a hajszín eltávolító folyamatot.
  • Hajszín világosítás: már egyszeri hajradírozás során világosíthatunk a hajszínen, akár melírozáshoz is használhatjuk, akkor tincsenként kell felvinni a frizurára.
  • Hajfesték eltávolítása: ha meg szeretnénk válni festett hajszínünktől, attól függően mennyivel volt világosabb az eredeti hajszín, annyiszor kell alkalmazni a hajszín leszedő terméket. 

Miért kíméletes eljárás a hajfesték eltávolítás? 

A hajradír a legkorszerűbb eljárásokkal készült, és roncsolás nélkül távolít el minden márkájú oxidációs hajfestéket a hajról (a feketét is), függetlenül attól, hogy mikor lett festve. A természetes pigmentekre nincs hatással, vagyis a frizura eredeti hajszínét nem változtatja meg. Azonnal módosíthatunk, korrigálhatunk egy hajfestési területet, világosíthatunk a hajszínen, vagy akár teljes mértékben el is távolíthatjuk a festett hajszínt, és azonnal újra festhetjük a hajat egy másik hajszínre.  Egy napon belül, egymás után többször is használhatjuk a hajfesték eltávolítót a kívánt eredmény érdekében. 

nirvel color out, hajfesték eltávolító, hajradír, sötétre festett haj világosítása, legjobb hajfesték eltávolító

Szerintünk a legjobb hajfesték eltávolítók:

  • Nirvel Color Out: az egyik legnépszerűbb hajradír,  gyorsan és könnyedén  minden márkájú oxidációs hajfestéket eltávolít (a feketét is). Használata biztonságos, ugyanis peroxid- és ammóniamentes, így a lehető legkíméletesebb a hajszín eltávolító művelet. Költséghatékony, ugyanis kedvező kiszerelésének köszönhetően egy hosszú haj teljes hajszínének eltávolítására elengedő, vagy félhosszú haj többszöri hajradírozásához. Kiszerelése: 2 x 125 ml 
  • Kinmaster Color Remover: a spanyol Kin Cosmetics márka hajszín leszedő terméke, amely szintén professzionális minőségű, így a fodrász szalonok is előszeretettel alkalmazzák. Azonnal módosíthatunk, korrigálhatunk egy hajfestési területet, világosíthatunk a hajszínen, vagy akár teljes mértékben el is távolíthatjuk a festett hajszínt, és azonnal újra festhetjük a hajat egy másik hajszínre. Kiszerelése: 2 x 50 ml
  • Maxima Remover: pedig az olasz Vitalfarco márka gyártásában készül, minősége és használata megegyezik a fenti hajfesték eltávolító termékekkel. Különbség az, hogy ennek van a legnagyobb kiszerelése, ezért az ára is magasabb, viszont így vele lehet a legtöbb hajszín leszedő műveletet elvégezni. Kiszerelése: 2 x 150 ml

Fekete és vörös hajfesték eltávolítása?

A sötétre festett haj világosítása mindig is kemény dió volt, és feladta a leckét a fodrászoknak, de a megfelelő hajfesték eltávolítóval ezt ma már könnyedén meg lehet oldani. Ebben az esetben nem biztos, hogy rögtön elsőre sikerülni fog, de ahogy korábban is említettük, többször fel lehet vinni a hajra, így bátran lehet ismételten használni. Az alábbi képek a Nirvel Color Out termék használata során magukért beszélnek:

nirvel color out, hajfesték eltávolító, hajradír, sötétre festett haj világosítása, legjobb hajfesték eltávolító

A hajfesték eltávolítás folyamatának lezárása

Mivel maga a hajradírozás egyik meghatározó lépése a hajmosás, ezért fontos, hogy azt a megfelelő samponnal tegyük, így növeljük a hajszín leszedés eredményességét is.  A Nirvel Keratinos Pre mélytisztító sampon használata kifejezetten vegyi folyamatok (dauer, szőkítés, hajfesték eltávolítás stb.) előkészítésére ajánlott, ugyanis mélyen tisztítja a hajat a szennyeződésektől és pótolja a sérült keratint. Ha pedig nagyon profik akarunk lenni, akkor a Nirvel Keratinos hővédő balzsammal zárjuk a teljes kezelést, ugyanis óvja a frizurát a hajszárítás hőjétől, emellett pótolja a haj nedvességét, antisztatikus hatása, pedig könnyebbé és kezelhetővé teszi a hajat.

Összefoglalás

Szóval nem kell kétségbe esni, ha nem sikerül úgy a hajfestés vagy hajszínezés, ahogy azt eredetileg szerettük volna. Bátran használjuk a fent említett hajradírokat, ha kedvet kaptál volna megszabadulni jelenlegi festett hajszínedtől vagy csak világosítanál rajta, akkor nézz körbe a hajfestés eltávolító termékeink között: IDE KATTINTVA.

Ha tetszett a cikk, akkor az alábbiakat is neked ajánljuk:

 

Az oldal tetejére