Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Kondicionáló

A balzsamok a hajápolás elengedhetetlen részei, és kategóriánkban garantáltan megtalálod a tökéletes kondicionálót, amely a hajszálakat egészségesebbé, selymesebbé és könnyen kezelhetővé teszi. A balzsam használata nemcsak a hajszépségedet emeli ki, de egyben a hajad védelmező pajzsává is válik.

A kondicionáló nem csupán puhaságot kölcsönöz a hajszálaknak, hanem hatékonyan visszazárja a sampon által megnyitott hajszerkezetet is. Ezáltal finom védőréteget képez a hajszálak körül, mely megóvja a hajat a mechanikai sérülésektől és a kiszáradástól. Az antisztatikus hatás pedig a frizurád hosszantartóan tökéletes maradását biztosítja.

Rendezés:
Az oldal tetejére