Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

21.137 Ft (16.643 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Solingen Olló
Várható szállítás: 2024. június 26.
Nem értékelt
Gyors szállítás
Prémium minőség

Fodrász olló Cerena Solingen Cobra6.0

21.137 Ft (16.643 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Fodrász olló, Ergonómikus kialakítással, Solingeni, acél hajvágó olló, mikro fogazású ( önélezős ) vágó  éllel.  

A hajvágó olló, Solingeni acélból készült fodrászkellék, éle tartósan megőrzi vágóképességét. A Solingen hajvágó olló állítható csavaros szorító rendszerrel készül. A csavar használatával az olló pengék közötti légrés és legoptimálisabb szorító erő állítható be. A csavar teljes kicsavarásával az olló pengék szétválaszthatóak, ezért szükség esetén azok újra élezhetők.

A Solingeni hajvágó olló paraméterei:

 • Mikro fogazású,  (önélezős) hajvágó olló.
 • Solingen ollók hossza ujj támasszal, méretek szerint: kb. 5”-143mm, 5,5” 153mm, 6”-165mm
 • Ovális lyuk az ujjaknak: kereszt méretei  műanyag betét nélkül: kb.18/23mm
 • Ergonómikus kialakítású fodrászkellék.
 • Hónolás a pengék  jó puhító és vágó képességért.
 • Állítható csavaros szorító rendszer.
 • Levehető ujjtámasz.
 • Puha ütköző.
 • Tökéletesen kiegyensúlyozott súlyeloszlás.
 • Olló márka gyártója: Crena Solingen
 • Olló származási helye: Németország, Solingen

A Cerena Solingen hajvágó olló használata:

A hajvágó olló csavarját rendszeresen olajozza! Mindig védje az olló élét! A hajvágó ollóval soha ne vágjon papírt, alufóliát, ruhaanyagot, mert ezek fémeket, kőport, műanyagot tartalmazhatnak, és tönkre megy az olló éle! Az olló sokat használt fodrászkellék, odafigyeléssel, karbantartással jelentősen nő az élettartama.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére