Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

6.219 Ft (4.897 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Comair fodrászkellék
Várható szállítás: 2024. július 26.
Nem értékelt
Gyors szállítás
Prémium minőség

Borotvapenge és Hajnyeső penge egyenes éllel 5db Platinum

6.219 Ft (4.897 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Borotvapenge és hajnyeső penge egyenes éllel, pengetartó sínben.  5db/csomag - ban. Az egyenes él, hajvezető hullám nélküli él miatt sima borotváláshoz és hajnyeséséhez egyaránt alkalmas.

A fodrászborotva és hajnyeső penge méretei: a penge hosszúsága  58mm, szélessége   10mm,  a pengét tartó sín vastagsága 1,7mm  

Minden márkájú, sín rendszerrel működő haj nyesőhöz és borotvához használható, egy mozdulattal nagyon gyorsan cserélhető penge.

borotvapenge csere:

A borotvájában levő használt pengét távolítsa el a Feather használt borotvapenge kiszedő és tárolóval, melyben biztonságosan tárolhatja a használt pengéket. 

A  sínes borotva penge minden hajnyesőhöz és borotvához használható, amelynek a penge hosszúsága 58mm, vagy nagyobb. A pengét tartó csúszósín vastagsága 1,7mm.  A  penge egy mozdulattal  nagyon  gyorsan cserélhető, a borotva sínből oldal irányban kihúzható, betolható. A  hajnyesők  és  borotvák pengetartó sínje rugalmas,  tágítható  illetve összenyomható, ezért  ezek a pengék minden  típusú borotvához használhatók! Ha a borotva nem rendelkezik pengekitoló mechanikával, vagy szorosan illeszkedik, használja a penge cserélő szettet, vagy használjon fogót, sokkal könnyebben tud pengét cserélni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére