Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Borotva és hajnyeső penge cserélő szett Feather Styl-04389 ritkító

Ár:
5.298 Ft (4.172 Ft + ÁFA)
Gyártó: Euro fodrászkellék
Cikkszám: 3128-esp-04389-10db-feather-ritkító
Várható szállítás: 2021. július 27.
Menny.:db

Leírás

Borotva és hajnyeső penge cserélő szett, 10db pengével Japánból, ritkító hajnyeséshez kb. 0,75mm fog magassággal, 2mm vágóköz – 1mm hullám / 1mm vágóköz – 1mm hullám /  vágóköz kiosztásokkal. A csomag egyben egy gyors és biztonságos pengecserélő szett is, melyben a 10db - Father Styl japán acélból készült, sínes borotva és hajnyeső penge, egy pengecserélő tartóban helyezkedik el.

A Japán Feather Styl fodrászborotva és hajnyeső penge méretei. A penge hosszúsága  58mm, szélessége típustól függően kb. 8 - 10mm lehet, a pengét tartó sín vastagsága 1,7mm   10db/csomag. Minden márkájú, sínrendszerrel működő haj nyesőhöz és borotvához használható, egy mozdulattal nagyon gyorsan cserélhető penge.

Japán Feather Styl borotva pengecserélő használata.

A borotvájában levő használt pengét távolítsa el a Feather használt borotvapenge kiszedő és tárolóval, melyben biztonságosan tárolhatja a használt pengéket. A pengetartó szettben levő pengére csak rá kell tolni a már üres borotvát, és kiemelni az új pengét. A használt pengét ugyan így lehet visszatenni, ha már egy penge hiányzik a sorból, és lehúzni róla a borotvát.

A tartóban levő pengére tolja rá a már üres borotvát, emelje ki a pengét. A használt pengét ugyan így lehet visszatenni, az üres helyre, és lehúzni róla a borotvát.

A  sínes borotva penge minden hajnyesőhöz és borotvához használható, amelynek a penge hosszúsága 58mm, vagy nagyobb. A pengét tartó csúszósín vastagsága 1,7mm.  A  penge egy mozdulattal  nagyon  gyorsan cserélhető, a borotva sínből oldal irányban kihúzható, betolható. A  hajnyesők  és  borotvák pengetartó sínje rugalmas,  tágítható  illetve összenyomható, ezért  ezek a pengék minden  típusú borotvához használhatók! Ha a borotva nem rendelkezik pengekitoló mechanikával, vagy szorosan illeszkedik, használja a penge cserélő szettet, vagy használjon fogót, sokkal könnyebben tud pengét cserélni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!