Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Blog

5+1 tipp a töredezett haj ápolására

5+1 tipp a töredezett haj ápolására

2024. 09. 05. 12:13:43
A töredezett haj sokunk életét megkeseríti, de van rá megoldás! Tudtad, hogy nem csak a rossz hajápolási szokások állhatnak a háttérben, hanem az életmódunk, a környezet, és még az étrendünk is hatással lehet a hajunk egészségére? Ebben a cikkben nemcsak a hajtöredezés okairól lesz szó, hanem megosztok veletek 5+1 szuper tippet, amelyek segíthetnek a hajad újra ragyogóvá és erőssé varázsolni!
2024-es fesztivál hajszín és frizura trendek: Tündökölj a legújabb stílusokkal!

2024-es fesztivál hajszín és frizura trendek: Tündökölj a legújabb stílusokkal!

2024. 07. 23. 11:33:08
A fesztiválszezon közeledtével mindenki szeretne kitűnni a tömegből egyedi és merész megjelenéssel. Ebben az évben a hajszín- és frizura trendek különösen izgalmasak és sokszínűek, lehetőséget adva mindenkinek, hogy kifejezze saját stílusát. Nézzük, melyek azok a hajszínek és frizurák, amelyekkel idén igazán kitűnhetsz!
Nyári Útikalauz: Hogyan hozd a legjobb formádat a nyaraláson is

Nyári Útikalauz: Hogyan hozd a legjobb formádat a nyaraláson is

2024. 07. 03. 11:38:09
Amennyire szeretjük a napsütést, olyannyira vigyáznunk is kell vele, ezért ha szeretnéd, biztonságban tudni a hajadat és a bőrödet is, akkor ez az útikalauz tökéletes lesz számodra. Összegyűjtöttük neked a leghasznosabb tippeket és trükköket, illetve hogy miket érdemes magaddal vinned a nyaralásra vagy a strandra, hogy mindig a legjobb formádban legyél.
Curly Girl módszer - hogyan hozzuk ki göndör fürtjeinkból a legtöbbet

Curly Girl módszer - hogyan hozzuk ki göndör fürtjeinkból a legtöbbet

2024. 06. 28. 00:00:00
A Curly Girl módszer manapság a göndör hajjal rendelkezők számára az egyik legdivatosabb hajápolási rutin. A természetes, rugalmas, tökéletes göndör fürtök elérése a módszer szerint úgy lehetséges, ha olyan hajápoló termékeket használunk, melyek nem tartalmazzák a lehető legtöbb, hajra károsnak vélt összetevőt, úgymint a szulfátok, szilikonok, és a hajat szárító alkoholok. Emellett fontos, hogy lehetőleg a legkisebb hőhatás érje csak a tincseket (hajszárítót csak diffúzorral, és a legalacsonyabb hőmérsékleten használjunk), a hajvasalót és hajgöndörítőt pedig el is felejthetjük.
Fényvédelem: Így védd meg a bőrödet és a frizurádat nyáron

Fényvédelem: Így védd meg a bőrödet és a frizurádat nyáron

2024. 06. 26. 00:00:00
A nyári hónapokban a napfény és a kikapcsolódás ideje köszönt ránk. Azonban nem szabad kényelmesen hátradőlni, mert ha nem vesszük komolyan a megfelelő fényvédelemet, azzal bőrünk és frizuránk egészségét kockáztatjuk. Ebben a cikkben egy teljes bőr-és hajápolási útmutatót fogsz találni, hogyan védekezhetsz a káros UV-sugárzás ellen, valamint mire kell figyelned, hogy a bőröd, illetve a frizurád egészséges és ápolt maradjon egész nyáron.
8 hűsítő tipp a forró nyári napokra

8 hűsítő tipp a forró nyári napokra

2024. 06. 20. 07:11:47
Amilyen későn köszöntött be a nyár, olyan hamar szökött fel a hőmérséklet, de mindenre van megoldás! Megosztunk néhány hasznos tippet, amivel a kánikula idején enyhítheted a forróságot és kellemesebbé teheted a komfort érzeted.
Most megmutatjuk melyik a legmegfelelőbb hajszínező számodra!

Most megmutatjuk melyik a legmegfelelőbb hajszínező számodra!

2024. 06. 15. 09:24:58
Ha beszerezted a jegyeket a nyári fesztivál szezonra, akkor már csak egy vagány hajszín hiányzik, hogy igazán különlegessé tedd magadnak az élményt. Szerencsére manapság a hajszínezők széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén kísérletezzünk a színekkel, így nem kell feltétlenül hosszú távon elköteleződni egy hajszín mellett sem.
Hajszínezés nyáron - A legújabb trendek és hajápolási tippek

Hajszínezés nyáron - A legújabb trendek és hajápolási tippek

2024. 06. 05. 00:00:00

A tökéletes nyári kinézet receptje a következő: szép és egészséges haj, ami csak úgy ragyog a szikrázó napfényben, valamint egy merész hajszín, ami leginkább kifejezi a nyári vadabb oldalunkat. Mert legalább nyáron legyünk egy kicsit merészebbek! Ebben a blog cikkben megismerheted a hajszínezés előnyeit, az idei nyári hajszín trendeket, és adunk pár hajápolási tippet, hogy a hajadból a legtöbbet hozd ki a forró nyári hónapok alatt is.

 

Otthoni hajfestés: Hogyan kerüld el a leggyakoribb hibákat

Otthoni hajfestés: Hogyan kerüld el a leggyakoribb hibákat

2024. 05. 16. 17:11:51
Az otthoni hajfestés olykor vakmerő vállalkozásnak tűnhet, de ha megfelelően felkészülünk és odafigyelünk néhány fontos dologra, akkor a végeredmény lenyűgöző lehet. Sokan választják ezt a lehetőséget, legyen az indok az egyszerű praktikum vagy a kreativitás szabadsága. Most megosztunk néhány tippet és tanácsot arról, hogy hogyan érheted el a legjobb eredményt otthoni hajfestés során.
Hajtípusok ABC-je: Ismerd meg a hajtípusodat és válaszd a megfelelő terméket!

Hajtípusok ABC-je: Ismerd meg a hajtípusodat és válaszd a megfelelő terméket!

2024. 05. 12. 12:20:54
A hajunk egészsége és szépsége számos tényezőtől függ, és az egyik legfontosabb része, hogy tisztába legyünk milyen hajtípusunk van. Például hiába használsz hidratáló sampont, ha zsíros hajtípusba tartozol, ne lepődj meg, ha két naponta kell hajat mosnod. De ne aggódj, ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet meghatározni, hogy ki milyen típusú hajjal rendelkezik, valamint milyen termékeket ajánlunk hozzájuk, hogy a lehető legtöbbet hozd ki frizurádból.
Az oldal tetejére