Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

6.280 Ft (4.945 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
Várható szállítás: 2024. július 26.
Nem értékelt
Gyors szállítás
Prémium minőség

Allergénmentes Otthoni hajfestő csomag I.

6.280 Ft (4.945 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Színek:
Oxidáló:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Az otthoni hajfestő csomagok tökéletes megoldást kínálnak mindazok számára, akik szeretnék saját kezűleg, kényelmesen és költséghatékonyan megváltoztatni hajuk színét. Kiváló alternatívát jelentenek a szalonokban történő hajfestés helyett, lehetővé téve a gyors és egyszerű hajszínváltást a saját otthonunk kényelmében. 

Útmutató: Otthoni hajfestés - Hogyan kerüld el a leggyakoribb hibákat

A csomag tartalma:

 • 1 db NHP hajfesték (választható)
 • 1 db NHP oxidáló (választható)
 • 1 db hajfestő ecset
 • 1 db keverő tál
 • 1 pár latex kesztyű
 • 1 db mérőpohár
 • EXTRA: hajápolási minta termékek

Rezorcin-, PPD-, Ammónia- és Paraben mentes NHP hajfesték argánolajjal, mely az allergia elleni harc jegyében készült hajfestékek legújabb generációjába tartozik, és az Olasz Vitalfarco Milánói gyárában készül.

Kiszerelés: 100 ml

Ajánlott a Rezorcin, PPD, Ammónia, Paraben összetevőkre, allergiásoknak, érzékenyeknek. A tapasztalatok alapján, több más összetevőre érzékeny felhasználó is sikerrel használhatja a hajfestéket, abban az esetben, amennyiben a kötelezően elvégzett, érzékenységi teszt, és ezután a kis területen (kb. 5×5cm ) elvégzett próba hajfestés elvégzése után  sem mutatkozik érzékenység.

Tökéletes, 100%-os ősz haj takarással rendelkezik! Használata megegyezik a hagyományos hajfestékekkel. Keverési arány 1+1, ultravilágosításkor 1+2.

Hajszínskála:

 1. Természetes és ősz takaró, a Természetes Intenzív ősz takaró, Hamvas hajfesték színek
 2. Az Arany, Beige, Barna, Piros, Réz hajfesték színek 
 3. Csokoládé,  Homok, Viola és az Ultravilágos szőke hajfesték színek

Használata:

-  A normál hajfestékek keverési aránya 1+1 Hatóidő 30 -35 perc

- Az ultra világosító hajfestékek keverési aránya  1+2  Hatóidő 45 -50 perc 

Tegyen egy műanyag tálba 1 adag  hajfestéket, és keverjünk hozzá 1 adag oxidálószert  (pl.: 50 ml festék  + 50 ml oxidálószer).

Figyelem! - A teljes biztonság érdekében a túlérzékenységi bőr próbát használat előtt mindig végezze el!

Erősen ősz haj festése:

Azokhoz a hajtípusokhoz, amelyeknél nehéz az ősz hajszálakat megfesteni, az erős ősz hajhoz, és a teljesen ősz hajhoz használja a következőket!

 1. Ha megfelel a színmélység, válassza a színskálában is megtalálható  a 5.0 - 6.0-7.0-8.0 magasabb pigment tartalmú hajfestéseket, és növelje a hatóidőt 40-45 percre.
 2. Válasszon a kívántnál eggyel sötétebb színárnyalatot vagy takarószínt,  használjon 9%-os oxidálószert, és növelje a hatóidőt 40-45 percre. 
 3. Ha szükséges, növelheti a hajfesték arányát 10-20%-al.  pl.60 gr festék + 50 gr oxi

Oxidálószer kiválasztása:                                                           

 • 10 vol ( 3%) Hajszínezés és nagyon sötét árnyalatok festése 1+1 arányban, 35 perc 
 • 20 vol ( 6% ) Festés, ősz haj takarása  1+1 arányban (50 ml hajfesték 50 ml oxi) 1 árnyalat világosítása, 35 perc 
 • 30 vol ( 9% ) Világosítás 1+1 arányban (50 ml hajfesték 50 ml oxi)  2-3 árnyalat világosítása, 35 perc 
 • 40 vol (12%) Világosítás 1+1 arányban (50 ml hajfesték 50 ml oxi)  3-4 árnyalat világosítása, 35  perc 
 • 40 vol (12%) Ultravilágosítás  1+2 arányban (40 ml hajfesték 80 ml oxi)  5-6 árnyalat világosítása, 45-50  perc 

Az NHP PPD mentes, Paraben mentes, Ammóniamentes krém hajfesték, bársonyos textúrával rendelkezik. A korszerű összetétel minimalizálja az érzékenység, és irritáció lehetőségét. Nincs benne  (paraphenylenediamine = PPD).

Szinte minden új vásárló ugyanazt a kérdést teszi fel,  - ,,Mi a tapasztalat, ... hogy válik be a fent említett anyagokra allergiásoknak, ... ammónia nélkül hogyan világosít?" – ha érdekelt olvassa el!

Jelenleg több tízezer, visszatérő hajfesték vásárláson vagyunk túl, ami azt jelzi hogy a fent említett anyagokra érzékenyeknek szinte mindenkinek bevált aki kipróbálta, és azóta is használja. A visszajelzések  alapján a már ismert, ( már mindent kipróbáltam és nem használt, de ezt még megpróbálom.. ) mondattal sokan vágtak neki az NHP hajfesték kipróbálásának, és eddig 99%-ban mindenkinek tökéletes volt. Ez rendkívüli jó arány, de a használat előtt a túlérzékenységi bőr próbát itt is el kell végezni! Az allergiások néhány esetben nem csak a fent említett összetevőkre érzékenyek,  hanem ezen felül még több más anyagra is, és ezekről nem is tudnak, mert  a két hajfestés között eltelt időben is elő jöhet egy újabb, eddig problémát nem okozó anyagra való allergia. Ezeket az eshetőségeket az érzékenységi próbával, fokozott érzékenység esetén kis területen elvégzett hajfestő próbával az esetek többségében tökéletesen meg lehet előzni.

A tapasztalatok alapján fontos a következőket leírnunk:

A Vitalfarco cég a világ számos országába szállítja az NHP hajfestéket, és garantálja hogy az allergiát okozó PPD néven közismert vegyület nem szerepel a termék összetevők között! Tapasztalataink szerint az egyik összetevőt sokan összekeverik a PPD-vel, ezért ha a PPD-re érzékeny, kérem olvassa el a következő ismertetőt! 

Figyelem!  - A termékek összetételében szereplő, vegyületek neve vesszőtől vesszőig tart, ezért vegye figyelembe, hogy a félre értést okozó, hosszú nevű  ,( N-BIS(2HYDROXYETHYL)-P-PHENYLENE-DIAMINE  SULPHATE  ), összetevő , egy teljesen önálló vegyület!  Az interneten a teljes nevet a keresőbe bemásolva ellenőrizhető! Nem azonos az allergiát okozó PPD rövidítéssel közismerté tett paraphenylenediamine ) vegyülettel!  Néhányan tévesen kiollózzák a P-PHENYLENE-DIAMINE betüket az összetevők sorából  ezt próbálják kiolvasni belőle!  A vegyiparban ez nem így működik, és az interneten ellenőrizhető is.

A PPD pontos vegyi kifejezése,  ( paraphenylenediamine )  és csak így ebben a formában leírva, betű szerint Semmilyen más csak hasonló, és  más betűket, szavakat ( hasonló szótöredékeket tartalmazó) kifejezés nem azonos a PPD-vel! Sajnos hajlamosak vagyunk sokszor nem betű szerint olvasni, és mást olvasunk ki abból ami le van írva, esetleg még hozzá is gondolunk valamit, ami nincs is odaírva! A vegyiparban ilyet nem lehet, mert már egyetlen betű hozzáadásával is, egy teljesen más anyagról beszélhetünk.   pl. az Ajtó szóhoz is, ha csak egy h betűt hozzá teszünk, már hajtó lesz, ami teljesen mást jelent.

A vegyiparban több száz nagyon sok hasonló, de csak hasonló nevű vegyület van, aminek semmi köze a PPD-hez. Sokan, még szakemberek is, felületesen olvasva, nem utána járva, sajnos beleesnek a hibás értelmezésbe.

Ez a kifejezés ( paraphenylenediamine)  a termék dobozán található termék összetevők között nem található! Ez bizonyítja hogy a termék PPD – mentes.

Ettől függetlenül, mivel az allergiás tüneteknél, így a PPD allergiánál is a legtöbb esetben más anyagok is közre játszanak nem csak a PPD, ezért minden személynél, a használhatóság teljes 100-os % biztonságát csak a túlérzékenységi bőrpróba dönti el!

A PPD vegyületet a hajfestékben a Toluene-2,5 DIAMINE  SULPHATE    al helyettesítették, a mely ugyan egy PHENYLENE vegyület, de alacsony egészségi kockázatú. A termék csomagolásán a hatályos törvények szerint fel kell tüntetni hogy PHENYLENEDIAMINES összetevőt tartalmaz, ez olvasható rajta, és nem a paraphenylenediamine!

Figyelem! Ehhez a hajfestékhez mindig a hozzá készült NHP oxidálót használja! 

A kapott szín nagyban függ az aktivátortól!  Az NHP oxidáló, egy nagyon stabil krémes oxidáló emulzió, gazdag panthenolban  és kondicionáló anyagokban. Nem irritálja és maximálisan védi a fejbőrt. Különleges összetétele elősegíti kapilláris penetrációt, a pigmentek hajszálba jutását, és kiváló színstabilitást. Mindig ezt használja!

Hajfestés utáni hajápolás:

Mivel a hajfesték megnyitja a hajszerkezet kutikula rétegét, azt csak színvédő termékek segítségével lehet lezárni. Ezzel elkerüljük a sérüléseket és a szín kifakulását is.

Figyelmedbe ajánljuk az alábbi blog cikkünket, ahol sok hasznos tanácsot adunk, hogyan őrizd meg a frizurád egészségét és színét: 12 tipp festett haj ápolására>>

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére