Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Ammóniamentes szőkítés, napraforgóolajjal és aloe vera-val

Ammóniamentes szőkítés, napraforgóolajjal és aloe vera-val
Az olasz Vitalfarco cég olyan különleges termékkel bővítette Maxima termékcsaládját, amely a szépségiparban egyedülálló. A roncsolás mentes szőkítés jegyében kifejlesztette a Maxima Level-UP szőkítő olajat, mely ammóniamentes, ráadásul napraforgóolajjal és aloe vera-val készül.
Az olasz Vitalfarco cég olyan különleges termékkel bővítette Maxima termékcsaládját, amely a szépségiparban egyedülálló. A roncsolás mentes szőkítés jegyében kifejlesztette a Maxima Level-UP szőkítő olajat, mely ammóniamentes, ráadásul napraforgóolajjal és aloe vera-val készül. Ennek köszönhetően természetes hatással világosítja a hajat akár 2 árnyalattal, miközben védi a fejbőrt, a hajtöveket. Egyszerű, és kockázatmentes használatot biztosít. 1 árnyalatnyi szőkítéshez 10 perc, 2 árnyalathoz – 20 perc szükséges. Kíméletessége, és rendkívül egyszerű használata miatt, sok esetben segítheti a hajszín változtatását, javítja annak végeredményét.

Gyorsasága és hajkímélő hatása miatt ideális a használata a következő folyamatokhoz is:
- Hajtő világosítás. Két szőkítés között, a lenövés, a hajtövek szőkítéséhez.
- Az intenzív piros, vörös hajszín árnyalatok festése előtti, haj előkészítéshez, mert egy levilágosított alapon sokkal intenzívebbek lesznek a hajszínek.
 - Minden 3-4 oxidációs hajfestés után. Használata után, sokkal könnyebben fogadja be a haj az új hajszínt.
- Vagy ha csak egyszerűen kipróbálnád, hogyan állna a világosabb hajszín, miközben kárt sem teszel a hajadban :)

Ammónia nélkül szőkít, napraforgóolajjal és aloe vera-val dúsítva védi és hidratálja a fejbőrt és a haj szerkezetét, így a hajszálak lágyakká és fényesekké válnak. Irány a szőkítő olajhoz!
Tartalomhoz tartozó címkék: Hajszőkítés
Az oldal tetejére