Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ammóniamentes szőkítés, napraforgóolajjal és aloe vera-val

Ammóniamentes szőkítés, napraforgóolajjal és aloe vera-val
Az olasz Vitalfarco cég olyan különleges termékkel bővítette Maxima termékcsaládját, amely a szépségiparban egyedülálló. A roncsolás mentes szőkítés jegyében kifejlesztette a Maxima Level-UP szőkítő olajat, mely ammóniamentes, ráadásul napraforgóolajjal és aloe vera-val készül.
Az olasz Vitalfarco cég olyan különleges termékkel bővítette Maxima termékcsaládját, amely a szépségiparban egyedülálló. A roncsolás mentes szőkítés jegyében kifejlesztette a Maxima Level-UP szőkítő olajat, mely ammóniamentes, ráadásul napraforgóolajjal és aloe vera-val készül. Ennek köszönhetően természetes hatással világosítja a hajat akár 2 árnyalattal, miközben védi a fejbőrt, a hajtöveket. Egyszerű, és kockázatmentes használatot biztosít. 1 árnyalatnyi szőkítéshez 10 perc, 2 árnyalathoz – 20 perc szükséges. Kíméletessége, és rendkívül egyszerű használata miatt, sok esetben segítheti a hajszín változtatását, javítja annak végeredményét.

Gyorsasága és hajkímélő hatása miatt ideális a használata a következő folyamatokhoz is:
- Hajtő világosítás. Két szőkítés között, a lenövés, a hajtövek szőkítéséhez.
- Az intenzív piros, vörös hajszín árnyalatok festése előtti, haj előkészítéshez, mert egy levilágosított alapon sokkal intenzívebbek lesznek a hajszínek.
 - Minden 3-4 oxidációs hajfestés után. Használata után, sokkal könnyebben fogadja be a haj az új hajszínt.
- Vagy ha csak egyszerűen kipróbálnád, hogyan állna a világosabb hajszín, miközben kárt sem teszel a hajadban :)

Ammónia nélkül szőkít, napraforgóolajjal és aloe vera-val dúsítva védi és hidratálja a fejbőrt és a haj szerkezetét, így a hajszálak lágyakká és fényesekké válnak. Irány a szőkítő olajhoz!
Tartalomhoz tartozó címkék: Hajszőkítés
Az oldal tetejére