Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Mondd el véleményedet és mi megháláljuk!

Mondd el véleményedet és mi megháláljuk!

Nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, hiszen ezekre alapozva tud családi vállalkozásunk fejlődni és továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtani vásárlóink részére. Ezért szeretnénk felajánlani 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot minden kedves vásárlóknak, aki megosztja véleményét korábban nálunk vásárolt termékről.

Nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, hiszen ezekre alapozva tud családi vállalkozásunk fejlődni és továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtani vásárlóink részére. 

Ezért szeretnénk felajánlani 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot minden kedves vásárlóknak, aki megosztja véleményét korábban nálunk vásárolt termékről.

Csupán annyi lenne a teendőd, hogy webshopunkban az általad korábban vásárolt termék oldalán a "Vélemények" fülön röviden megosztod velünk tapasztalatodat, mennyire voltál elégedett a termékkel. Miután megkapjuk az értékelést, e-mailben fogjuk küldeni számodra a személyre szabott 1000 Ft értékű kuponkódot, amelyet már a következő rendelésnél fel is használhatsz! 

Fontos: 

  • Véleményt csak bejelentkezés után lehet írni.
  • A kupon felhasználásához minimum összeghatár 14.000 Ft, mely bármilyen teljes árú termékünkre felhasználható.
  • A kupon a vásárlói értékelés elfogadásának napjától számítva 2 hónapig lesz érvényes.
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A kupont a kosárban a “Kupon megadása” mezőbe kell megadni és a kedvezményt automatikusan le fogja vonni a rendszer a rendelés teljes végösszegéből. 
  • Egy terméknél értelemszerűen egy véleményt fogadunk el, amiért jár a kupon. 

Előre is nagyon hálásak vagyunk a segítségért, hisz ezzel nem csak nekünk, de másoknak is segíthetsz a vásárlás döntéshozatalában. 

Ha szeretnél véleményt írni, akkor webshopunkban a korábban vásárolt termék leírása mellett megteheted, mint ahogy a képen is látható:

Előre is köszönjük, legyen csodaszép napod :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Kedvezmények
Az oldal tetejére