Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mondd el véleményedet és mi megháláljuk!

Mondd el véleményedet és mi megháláljuk!

Nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, hiszen ezekre alapozva tud családi vállalkozásunk fejlődni és továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtani vásárlóink részére. Ezért szeretnénk felajánlani 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot minden kedves vásárlóknak, aki megosztja véleményét korábban nálunk vásárolt termékről.

Nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, hiszen ezekre alapozva tud családi vállalkozásunk fejlődni és továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtani vásárlóink részére. 

Ezért szeretnénk felajánlani 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot minden kedves vásárlóknak, aki megosztja véleményét korábban nálunk vásárolt termékről.

Csupán annyi lenne a teendőd, hogy webshopunkban az általad korábban vásárolt termék oldalán a "Vélemények" fülön röviden megosztod velünk tapasztalatodat, mennyire voltál elégedett a termékkel. Miután megkapjuk az értékelést, e-mailben fogjuk küldeni számodra a személyre szabott 1000 Ft értékű kuponkódot, amelyet akár már a következő rendelésnél fel is használhatsz! 

Fontos: 

  • Véleményt csak bejelentkezés után lehet írni.
  • A kupon felhasználásához minimum összeghatár 12.000 Ft, mely bármilyen teljes árú termékünkre felhasználható.
  • A kupon a vásárlói értékelés elfogadásának napjától számítva 2 hónapig lesz érvényes.
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A kupont a kosárban a “Kupon megadása” mezőbe kell megadni és a kedvezményt automatikusan le fogja vonni a rendszer a rendelés teljes végösszegéből. 
  • Egy terméknél értelemszerűen egy véleményt fogadunk el, amiért jár a kupon. 

Előre is nagyon hálásak vagyunk a segítségért, hisz ezzel nem csak nekünk, de másoknak is segíthetsz a vásárlás döntéshozatalában. 

Ha szeretnél véleményt írni, akkor webshopunkban a korábban vásárolt termék leírása mellett megteheted, mint ahogy a képen is látható:

Előre is köszönjük, legyen csodaszép napod :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Kedvezmények
Az oldal tetejére