Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Szőkítés tudatosan - megfelelő szőkítőpor választása

Szőkítés tudatosan - megfelelő szőkítőpor választása
A szőkítés mindig is egy sarkalatos pontja a szépségápolásnak, ugyanis hamar balul sülhetnek el a dolgok, ha a nem megfelelő minőségű szőkítőport választjuk, illetve ha nem egy szakemberre bízzuk a folyamatot. Előfordulhat akár, hogy emiatt olyan károsodást szenved a hajszerkezet, amelyet csak igen költséges és időigényes kezelés árán lehet visszafordítani.

A szőkítés mindig is egy sarkalatos pontja a szépségápolásnak, ugyanis hamar balul sülhetnek el a dolgok, ha a nem megfelelő minőségű szőkítőport választjuk, illetve ha nem egy szakemberre bízzuk a folyamatot. Előfordulhat akár, hogy emiatt olyan károsodást szenved a hajszerkezet, amelyet csak igen költséges és időigényes kezelés árán lehet visszafordítani.

De mindezt könnyedén el lehet kerülni, ha megfogadod a szakértők tanácsát! A szőkítésnek igenis van biztonságos és kíméletes módja, ami pedig nagyon egyszerű: megfelelő szőkítőpor + hatóanyagokban gazdag hajápolók. És hogy ne kelljen keresgélned, bemutatjuk neked, melyek azok a termékek, amelyekkel varázslatos hajszíneket érhetsz el mindenféle károsodás nélkül és közben még ápolod is a hajadat. 

Maxima Argánolajos szőkítőpor

Az argánolaj ősidők óta az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb összetevő a szépségápolásban, visszaadja az igénybevett, töredezett haj fényét és rugalmasságát. Vagyis ha erre a szőkítőporra esik a választod akár meg is előzheted mindezt vele. Nagyon alacsony ammónia tartalom mellett sárgulást megakadályozó pigmentek vannak benne, egyenletesen és intenzíven szőkíti a hajat, míg a benne található növényi ápoló anyagok maximálisan védik a hajat a szőkítés alatt. Könnyen kezelhető, kék színű szőkítopor, amely 7 tónus világosítását teszi lehetővé. A Maxima argánolajos szőkítőport kisebb kiszerelésben (25 gr) ITT találod, de ha a nagyobb kiszerelést (500 gr) keresed kattints az alábbi linkre.

Ha el szeretnéd kerülni, hogy már pár hét után kifakuljon vagy besárguljon a hajszíned, érdemes hozzávaló színvédő sampont és balzsamot használni, melyeknek köszönhetően frizurád megőrzi a ragyogását és sokkal tovább megtartja a színét.

Maxima Viola Plex argánolajos szőkítőpor viola pigmentekkel

A plex technológia - hosszabb nevén Omegaplex - azért különleges, mert három fronton véd egyszerre a roncsolás ellen. Festés, szőkítés közben megvédi a hajszerkezetben található mikrokötéseket a károsodástól, valamint ápolja és hidratálja a hajat, így segít megőrizni annak egészségét. Mindezt ráadásul egyetlen lépésben, vagyis nem kell több termékkel bajlódni a kívánt hatás érdekében. 

A Maxima Viola Plex Argánolajos Szőkítőpor mindemellett a technológia mellett sárgulást semlegesítő, lila pigmentekkel készül, 7 árnyalatot világosít.  Argánolajjal dúsított, mely biztosítja a haj ragyogását, rugalmasságát és hidratáltságát. A lila színű porzásmentes szőkítőporral gyors és hatékony szőkítés végezhető, hogy közben a haj szerkezetét a leghatékonyabban óvja. Használatával könnyebben elkészíthetők, a divatos fehéres, legszőkébb hajszínek. Nagy kiszerelésben (500 gr) ITT találod.

Kinblond Intelligens szőkítőpor

Az intelligens szőkítőpor tökéletes megoldást nyújt a lehető legfehérebb hajszín eléréséhez, használatával az elérhető legjobb, sárga és vörös pigment mentes végeredményt érhetjük el. Nagyon alacsony ammónia tartalommal rendelkezik és selyem proteint tartalmaz, mely elősegíti a károsult hajszálak regenerálódását, pajzsszerű védelmet képez a környezeti agresszió ellen, rugalmasságot és természetes csillogást kölcsönöz. 8 színárnyalatot világosíthatunk vele a haj maximális védelme mellett, ugyanis a hatóidő túllépésével csökken az intenzitása, így védi a frizurát a roncsolástól. A szőkítőport, a 80 éves tapasztalattal rendelkező spanyol KIN Cosmetics készíti, melyről bővebben az alábbi blog bejegyzésünkben olvashatsz. 

A Kinblond szőkítőpor kisebb kiszerelésben (30 gr) ITT találod, de ha a nagyobb kiszerelést (500 gr) keresed kattints az alábbi linkre, most ajándék termék is jár hozzá. 

Tökéletes lezárás a szőkítésnek

Tudtad, hogy nem csak hajfestés után, de a szőkítéskor is, a nem megfelelő összetételű samponnal azonnal kilúgozhatjuk, kifakíthatjuk a festett hajszínt, így az kevésbé lesz intenzív es sokkal gyorsabban kopik?

Egyik erre kifejlesztett hamvasító sampon a Kinactif Silver, mely eltávolítja a nem kívánatos sárga tónusokat és extra hamvas fényt ad a frizurának.

Ha hófehér hajat szeretnél, akkor a Kinmaster No Yellow sampont neked találták ki. A szilikon és szulfát mentes professzionális célra készült sampon ultra magas lila pigment koncentrációval rendelkezik, mely a sárgás árnyalatot rendkívül hatékonyan semlegesíti. Nézd meg Te magad milyen elképesztő eredménye van a sampon használatának, videó link: ITT

De ha a szőke hajszínedet szeretnéd extra hamvassá varázsolni professzionális szinten, akkor a Kinmaster No Orange sampont ajánljuk, amely a narancssárga árnyalatot semlegesíti, mindemellett lágyságot és fényt kölcsönöz a frizurádnak.

Mindegyik sampon tökéletes lezárása bármely szőkítő kezelésnek, a bennük lévő növényi proteinek rugalmassá, puhává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.  

Szőkítő csomagjaink - minden szükséges kellék egy helyen

Összeállítottunk jó néhány szőkítő csomagot, melyek nagyban megkönnyítik a dolgodat, ugyanis benne van minden olyan szükséges kellék, amely a biztonságos hajszőkítéshez kelleni fog. Illetve némelyiket kiegészítettük olyan hajápoló termékekkel, melyek regenerálják és táplálják a hajszerkezetet egy ilyen szőkítő folyamat után és még hosszan tartóbb eredményt érhetünk el vele. 

A hajszőkítő csomagokat ITT találod.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hajszőkítés Szőke haj ápolása
Az oldal tetejére