Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Az ősz haj az új divat? Mutatjuk, hogy mit kezdj az ősz hajszálakkal!

Az ősz haj az új divat? Mutatjuk, hogy mit kezdj az ősz hajszálakkal!
Az ősz színeivel együtt járó hajszálak sokakat aggodalommal töltenek el, de mi azt mondjuk: az ősz haj az új divat! Cikkünkben bemutatjuk, hogyan változtathatod az ősz hajszálakat valódi stílusossá és trendivé.

Az ősz színeivel együtt járó hajszálak sokakat aggodalommal töltenek el, de mi azt mondjuk: az ősz haj az új divat! Cikkünkben bemutatjuk, hogyan változtathatod az ősz hajszálakat  stílusossá és trendivé.

Ezt a meghatározó ezüstös-szürkés hajat színei miatt éveken keresztül “granny hair”, azaz “nagyi haj” néven emlegették. Régebben az ezüst hajat kerülték a leginkább, hiszen az öregedés letagadhatatlan jele volt, ma pedig fiatalok ezrei választják ezt a hajszínt, melyhez már nem igazán illik a “granny hair” kifejezés, inkább a silver, ezüst vagy szürke haj megnevezés az elterjedt.

Mikor kezd el őszülni a haj?

Az ősz hajszálak megjelenése az életkorral változik, és mindenkinek egyedi. Általában a genetika és a hormonok befolyásolják, de érdemes tudni, hogy az életmódbeli tényezők is szerepet játszhatnak ebben a folyamatban. Az egészséges étkezés, a megfelelő hajápolás és a stressz kezelése mind hozzájárulhatnak a hajszín változásának késleltetéséhez vagy elősegítéséhez.

Hogyan váljon az ősz haj előnnyé?

Az ősz hajszálak egyedi karaktert adhatnak megjelenésednek. Fontos megérteni, hogy az elfogadás és az önbizalom az igazi szépség kulcsai. Emeljük ki az ősz hajat a divatban, és mutassuk meg, hogy a természetes változások is lehetnek csodálatosak és lenyűgözőek.

Milyen színeket lehet kihozni az ősz hajszálakból?

Az ezüst szőke és szürke hajszínek sokféle árnyalatot kínálnak. Az ősz hajszálak természetes eleganciáját kiemelhetjük hidegebb vagy melegebb tónusokkal. A helyes színek kiválasztása a bőrtónusodhoz és egyéni stílusodhoz is igazodik, így kísérletezésre és személyre szabásra van lehetőség.

Egyre népszerűbbek az ombre, illetve balayage megoldások. Az ezüst haj készítésének számtalan módja van, van, hogy a hajtövet sötétebb színre festik, vagy a hosszú szürke tincsek világos szürke árnyalatban végződnek, vagy akár a lehető legvibrálóbb színekkel, pasztell színekkel is zseniálisan mutat.

Dögös ezüst szőke haj

Az ezüst szőke hajszín a fiatalos elegancia és a merész stílus egyik kifejezője. Az ezüst szőke árnyalatok eléréséhez számos professzionális és otthoni  létezik. A vibráló ezüst színárnyalatokkal garantáltan feltűnsz a tömegből.

ősz hajszálakból divatos frizura, ezüst szőke haj, szürke haj

Visszafogott szürke haj

A szürke hajszín visszafogott és kifinomult megjelenést kölcsönöz. Ez a színárnyalat lehetőséget ad a klasszikus stílus kialakítására és a megjelenés időtállóvá tételére. 

Melyik a legkímélőbb hajszínező

A Kinessences Blonde tartós ammóniamentes hajszínező több, mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz ammóniamentes és természetes prémium hajápoló összetevőkkel. A hajfestéssel megegyező tartósságú, az öt kontinens legnemesebb olajaiból készült esszenciával készül, a lehető legszebb szőke hajszínek készítéséhez. Nem csak a hajaddal kíméletes, de a környezettel is.

Hogyan készítsd el otthon az ezüst szürke hajszínt

Minden esetben először azt szoktuk tanácsolni, hogy szakember segítségével érdemes neki vágni egy ilyen szőkítési folyamatnak, de a bevállalósoknak összeállítottunk egy olyan otthoni szettet, amelyben minden szükséges kellék és használati utasítás rendelkezésre áll. Ha világos ezüst szürke hajszínre vágysz, akkor ez a szett neked való.

A csomagban kímélő szőkítőpor és olyan speciális hajfesték található, amely PPD mentes és nagy százalékban tartalmaz természetes összetevőket. Ezenkívül olyan hajápolókkal egészítettük ki, amelyek hidratálják és táplálják a haj szerkezetét, elkerülve a frizura sérülését a szőkítési folyamat során. További hajszőkítési otthoni szettjeinket itt találod>>

Hogyan maradjon bomba formában az ősz hajad

Az ősz hajnak speciális gondozásra van szüksége. Megmutatjuk, hogy milyen termékek segíthetnek az ősz haj hidratálásában és vitalitásának megőrzésében. A megfelelő hajápolási rutin és a minőségi termékek segíthetnek abban, hogy hajszálaid mindig bomba formában legyenek.

  • Használj professzionális terméket: A szőkítés száríthatja a hajat, akkor is, ha a fodrászod által alkalmazott festék már tartalmaz kötés erősítést, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet szentelj hajad ápolására. Legjobb hidratáló sampon és hajmaszk.
  • Használj hamvasító termékeket: Ezek majd biztosítják a tökéletes hamvas szőke hajszínt a fodrászszalonban tett két látogatása között is. Legjobb hamvasító sampon és hajmaszk.
  • Ha szőkítés után besárgult a hajad, használd a Kinmaster No Yellow sampont, már egy mosás után semlegesíti a sárga pigmenteket. Ha pedig tudod, hogy hajlamos a hajad a sárgulásra, akkor keverj a szőkítőporba Nirvel Decoblancot, ami egy speciális sárgulást kiütő krém.
  • Ahogy nő a hajad, választhatod a tőfestést, vagy élvezheted a sötétebb hajtöveket. A döntés rajtad áll!

Összefoglalás

Az ősz hajszálak egyedülálló és szép részei az életutunknak. Az elfogadás és a gondoskodás segít abban, hogy az ősz hajszálak stílusossá és vonzóvá váljanak. Az ősz haj nem csupán divat, hanem egy kifejező és egyéni jellemző, amelyet büszkén viselhetünk mindennapjainkban. Ne csak elfogadjuk, hanem ünnepeljük meg az ősz hajszálakat és azt, amit az élet hoz!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Az oldal tetejére