Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Most megmutatjuk melyik a legmegfelelőbb hajszínező számodra!

Most megmutatjuk melyik a legmegfelelőbb hajszínező számodra!
Ha beszerezted a jegyeket a nyári fesztivál szezonra, akkor már csak egy vagány hajszín hiányzik, hogy igazán különlegessé tedd magadnak az élményt. Szerencsére manapság a hajszínezők széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén kísérletezzünk a színekkel, így nem kell feltétlenül hosszú távon elköteleződni egy hajszín mellett sem.

Ha beszerezted a jegyeket a nyári fesztivál szezonra, akkor már csak egy vagány hajszín hiányzik, hogy igazán különlegessé tedd magadnak az élményt. Szerencsére manapság a hajszínezők széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén kísérletezzünk a színekkel, így nem kell feltétlenül hosszú távon elköteleződni egy hajszín mellett sem.

A hajszínezés az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kicsit felfrissítsük a meglévőt, vagy kipróbáljunk egy új hajszínt túlzott kémiai roncsolás és visszafordíthatatlan eredmények nélkül. A hajszínezők ugyanis nem épülnek be a hajszálakba, csupán felülre, a hajszálak külső rétegére kerülnek rá, így egyenletesen kopnak ki, nem kell megvárni, hogy lenőjön a befestett rész, mint a hajfestésnél. Nem csak azért praktikusak, mert bátrabban lehet velük kísérletezni, akár extrém színekkel is, de jóval kíméletesebbek is a hajszerkezettel.

Hogy ne vesszünk el a mai modern hajszínezési innovációk között, érdemes első sorban az alapvető különbségek között a tartósságra figyelnünk, ugyanis van olyan hajszínező, ami már 1-2 hajmosással eltüntethető a hajból, így tökéletes lehet egy fesztiválszezon erejéig, de ha hosszabb ideig szeretnénk szivárvány színekben pörögni a nyáron, akkor jól meg kell választanunk mit viszünk fel a hajunkra.

Fesztivál szezonra - kimosható hajszínezők

A Nirvel Hair Make-up nem véletlenül kapta a fantázia nevét, ugyanis olyan könnyedén és gyorsan viheted fel a hajadra, mintha csak sminkelnél az esti buli előtt. És ugyanolyan könnyedén is moshatod le másnap, mivel a színező ultravékony réteget képez a hajon, 1-2 hajmosás után már el is tűnik, így tökéletes lehet fesztiválokra vagy bulikra. Korall szín, lila, kék, zöld... rengeteg szín közül válogathatsz kedvedre, használata pedig pofon egyszerű, az alábbi linkre kattintva megnézheted te magad is, hogy készültek el a legvagányabb frizurák  >>Hair Make-up videó

Nyári megőrülés - tartós hajszínezők

Ha bevállalósabbak vagyunk, és nem csak egy buli erejéig szeretnénk színes frizurát, hanem több hétig is élveznénk a vibráló színeket, akkor a Kin Candy Colors vagy a Nirvel Nutre Color hajszínezői lehetnek a jó választás. Mindamellett, hogy ammóniamentesek, élénk és pasztell színek széles palettáját kínálják, amelyeket bátran lehet keverni egymással is, lehetővé téve a minél egyedibb hajszín megvalósítását. A Candy Colors kb. 10-15 hajmosásig, a Nutre Color pedig 6-15 mosásig tartja meg a hajszínt, színvédő sampon használata mellett. A Nirvel Nutre Color használatáról itt találsz videót >>Nirvel Nutre Color videó

Természetes és tartós hajszínezés egyszerre

Ha pedig a lehető legtermészetesebb módon szeretnéd beszínezni a frizurád, akkor a Kinessences Blonde hajszínezőt ajánljuk, ugyanis ammónia-, ppd-, paraben-, szilikon-, paraffin-, formaldehid-, resorcin-mentes, és olyan prémium hajápoló összetevőket tartalmaz, mint az argánolaj, kukui dió olaj, szőlőmag olaj, makadám dió olaj, kamélia olaj, melyek gazdagon táplálják és hidratálják a haj szerkezetét. A szín paletta ugyan itt visszafogottabb -Homok, Barack, Pink, Acél szürke, Lila-, de a színek viszont annál tartósabbak lesznek. A Kinessences Blonde használatáról itt találsz videót >> Kinessences Blonde videó

Illetve megnézheted a TikTok videónkat, hogyan készült el Barbi pink színű frizurája >>TikTok videó

Hajápolás hajszínezés után

Ahogy már említettük a hajszínezés legnagyobb előnye, hogy egyenletesen kopik ki a hajból, viszont, ha szeretnénk minél tovább élvezni a hajszínünket, érdemes színvédő terméket használni. Védi és óvja a haj színét, valamint akár 1-2 héttel is megnövelheti a szín tartósságát. 

Ha Te is kedvet kaptál, hogy kipróbálj egy új hajszínt, nézz körbe a hajszínezők között: LINK

Ha tetszett a cikk, akkor az alábbiakat is neked ajánljuk:

Tartalomhoz tartozó címkék: Hajszínezés
Az oldal tetejére