Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Fehér hajszín készítése roncsolás mentesen

Fehér hajszín készítése roncsolás mentesen
Lehetséges szőkítés a haj roncsolása nélkül? IGEN!
 
Erre a célra alkalmas a Maxima Violet Szőkítőpor Plex technológiával, a lehető legkíméletesebb, roncsolás mentes szőkítéshez.
A féhér hajszín készítéséhez legalkalmasabb, sárgulást semlegesítő, lila pigmentekkel készül. Használatával könnyebben elkészíthetők, a divatos fehéres, legszőkébb, citromsárga és narancssárga pigment mentes hajszínek.
 
A lila színű porzás mentes szőkítőpor biztosítja a gyors és hatékony maximális szőkítést úgy, hogy a haj szerkezetét a leghatékonyabban óvja.  Argán olajjal készül, 7 árnyalatot világosít. Lila pigmentjeinek köszönhetően még hatékonyabb a sárga és narancssárga pigmentekkel szemben. Ajánlott minden szőkítési technikához, könnyen keverhető, jól eloszlik és rátapad a hajra. Tartalmaz argán olajat, mely a hajat ragyogóvá, rugalmassá teszi, és táplálja.
 
A legvilágosabb hajszínek elkészítésének alapja a legtöbb esetben a szőkítés, a lehető legkíméletesebben elvégezve.
 
Összeállítottunk egy komplett csomagot, amely tartalmaz minden olyan fontos kelléket, mely a fehér haj készítéséhez szükséges. A csomag tartalma 8 db hosszú haj szőkítésére és 2 db festésére elegendő: CSOMAG
 
 
Az oldal tetejére