Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

1000 Ft kedvezmény hírlevél feliratkozás után

1000 Ft kedvezmény hírlevél feliratkozás után
Iratkozz most fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj akcióinkról, újdonságainkról, hajápolási trendekről. Köszönő levelünkben küldünk neked egy 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot és egy hajápolási útmutatót.

Iratkozz most fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj akcióinkról, újdonságainkról, hajápolási trendekről. Köszönő levelünkben küldünk neked egy 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponkódot és egy tudatos hajápolási rutin kialakításához útmutatót.

Fontos:

  • a kupont 14.000 Ft vásárlás felett lehet beváltani
  • a kedvezmény csak teljes árú termékre érvényes
  • más kedvezménnyel nem vonható össze
  • a kupon felhasználásához regisztráció szükséges
  • a kuponkód feliratkozástól számított 1 hónapig érvényes
  • kuponkódot a kosárnál kell majd megadni és automatikusan levonja a vásárlás végösszegéből

A feliratkozási lehetősége a webshop minden oldal alján megtalálható.

Ezenkívül felhívnánk a figyelmedet, hogy 15.000 Ft feletti vásárlásnál már ajándék terméket is lehet választani, kattints ide a részletekért: Ajándékok

Nézz körül webshopunkban, hátha már ma fel is tudod használni! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Kedvezmények
Az oldal tetejére