Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Nirvel - állatkísérlet-mentes kozmetikum

Nirvel - állatkísérlet-mentes kozmetikum
A Nirvel kozmetikai céget 1963-ban alapították, Spanyolországban, székhelyük Barcelona közelében található. Termékei a világ 70 országában vannak jelen. Professzionális kozmetikai termékeket gyártanak, több forradalmian új termékkel büszkélkedhetnek mind a haj, és arc kozmetika területén is. A keratinos és argánolajos termékek fejlesztésében a világ elsői közt szerepelnek.

Nirvel kozmetikai céget 1963-ban alapították, Spanyolországban, székhelyük Barcelona közelében található. Termékei a világ 70 országában vannak jelen. Professzionális kozmetikai termékeket gyártanak, több forradalmian új termékkel büszkélkedhetnek mind a haj, és arc kozmetika területén is. A keratinos és argánolajos termékek fejlesztésében a világ elsői közt szerepelnek.

Kiemelt termék: Nirvel Argánolaj 

Csatlakoztak az Európai Unió előírásainak megfelelő kegyetlenségtől mentes kozmetikumok mozgalmához és harcolnak az állatokkal való visszaélések ellen. Kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó termékeiket állatok tesztelése nélkül fejlesztik ki. Elutasítanak minden olyan gyakorlatot, amely állatok szenvedésével vagy helytelen bánásmódjával jár, és laboratóriumaik semmilyen anyagot vagy terméket nem tesztelnek állatokkal hatékonyságuk bizonyítására.

Kiemelt termék: Nirvel Nature Hajfesték

                      

Értékeik és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket bizonyítva, valamint a környezet tiszteletben tartását előtérbe helyezve partnerséget kötöttek az Ocean Waste Plastic (OWP) céggel. Az OWP az óceánszennyezés környezeti problémájának fenntartható megoldásaival foglalkozik, újrahasznosított csomagoló anyagokat állítanak elő a tengerből, folyókból kinyert műanyag hulladékokból. A Nirvel Cosmetics célja, hogy előbb-utóbb minden termékük ilyen csomagolást kapjon, és az első ilyen termék családot már ki is dobták: a "Naturals"-t.

A Természetvédelmi Világalap-on (wwf.panda.org/) keresztül a Nirvel cég örökbe fogadott egy tengeri teknőst, ezzel is támogatva a világ ócenjaiban, tengereiben élő teknősöket, akiknek 50%-uk gyomrában valamilyen műanyag maradvány található és életveszélybe vannak miattuk. Ezért is jött létre az együttműködés az OWP-vel, ugyanis ők azon dolgoznak, hogy csökkentsék az életveszélybe került állatok számát a folyamatos műanyag hulladékok gyűjtésével és fenntarthatóbb környezetet hozhassanak létre a világon.

   

A Nirvel cég megszerezte az ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanúsítványát, mely bizonyítja, hogy olyan intézkedéseket hajtanak végre, mely csökkenti a termelési folyamatok környezetre gyakorolt ​​hatását. 2017-ben csökkentették a gyártások folyamán keletkező vízkibocsátást, a keletkező hulladék mennyiségét, megkönnyítették az újra használását, illetve csökkentették az előállított csomagoló és kondicionáló tartályok, például üveghulladék, alumínium, papír és karton, valamint HDPE műanyag mennyiségét.z

Az átfogó minőségi és környezetvédelmi politika terjesztése érdekében a Nirvel cég fő célja és irányelve: "Minőség, tervezés és szolgáltatás biztosítása ügyfeleink számára fenntartva az egyensúlyt a FEJLESZTÉS és TERMÉSZET között."

Fejlesszük együtt a környezetünket, mert nincs B-bolygó!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Márkáink
Az oldal tetejére