Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

20.899 Ft (16.456 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: KIN Cosmetics
Várható szállítás: 2024. június 26.
Nem értékelt
Gyors szállítás
Prémium minőség

Nagyon világos ezüst szürke haj készítés roncsolás nélkül szett KINBLOND5

20.899 Ft (16.456 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A nagyon világos ezüst szürke haj készítő, roncsolás nélküli szőkítés megvalósítására összeállított szett tartalma alkalmas az összes előfordulható szőkítési művelet megvalósítására, és mennyisége egy hosszú haj szőkítéséhez is elegendő. A csomaghoz pontos, részletes használati utasítást is küldünk!

A szőkítő csomag tartalma:

 Figyelem!  Abban az esetben, ha a hajat nem szőkíti le teljesen, és a hajon marad olyan rész, amit már egy előző, más márkájú termékekkel végzett kezeléssel, teljesen kifehérített, vagy hófehér, pigment nélküli, vagy egyéb más színűre festett vagy színezett, akkor intenzív szőkítés nélkül a hajfestéket ne használja, vagy csak pár hajszálon elvégzett próba után, mert, az idegen anyagokkal való keveredés, az ultra világos hajszíneknél, akár kékes-lilás és más színt is eredményezhet! Javaslat: előtte végezze el a szőkítést a teljes hajhosszon legalább 9% oxidálószerrel, hogy az idegen anyagokat eltávolítsa. Azok figyelmébe, akiknek a haja, pl. a hajvégek, már kivilágosodott, vagy már teljesen kifehérített, vagy hófehér, pigment nélküli, és nem gondolnak erre, a hajfestéstől ultravilágos hamvas szőke színű lesz az eredmény! ( akik pl. csak a lenövést akarják világosítani, és a hajhossz fehér stb.). Ha közvetlenül a hajfestés előtt van olyan része a hajnak, akár a szőkítés eredményeként, vagy már egy előző kezeléstől hogy a haj, teljesen kifehérített, hófehér, pigment nélküli, a hajfestéstől hamvas színű lesz az eredmény!

  • 1 db 10+10 ml Fibermax azonnali hajregeneráló, hajkötés sokszorozó csomag
  • 1 db  Kinactif Nutri Rich hidratáló sampon száraz hajra
  • 2 db  Kincrem oxidálószer 9% 100 ml
  • 2 db  Kincrem oxidálószer 12% 100 ml
  • 1 pár Latex kesztyű
  • 1 db Csőrös felvivő flakon 120 ml

Kinblond szőkítőpor tökéletes megoldást nyújt a lehető legjobb minőségű hajszőkítés, szőke hajszín eléréséhez, a haj minőségének maximális megóvása mellett! Használata az elérhető legjobb, sárga és vörös pigment mentes végeredményt nyújtja. Nagyon alacsony ammóniatartalom mellett minden hajon tökéletes eredményt érünk el vele, a haj maximális védelme mellett.

A szőkítőporban selyem protein is van, kellemes illatú, porzás mentes, gyorsan és hatékonyan dolgozhat,  felismeri a haj típusát, hatóidőben alkalmazkodik hozzá. Miután elérte az optimális hatást a hajon,  a vegyi folyamat automatikusan meg áll akkor is, ha a névleges hatóidő még nem járt le, ezzel is védve a hajat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére