Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

8.734 Ft (6.877 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael
Várható szállítás: 2024. június 26.
Nem értékelt
Gyors szállítás
Prémium minőség

Maxima Charcoal Plex Szőkítőpor aktív szénnel 500 gr

8.734 Ft (6.877 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A szőkítőpor különlegessége, hogy aktív szenet tartalmaz, amellyel 9 árnyalatot lehet világosítani, narancssárga és sárga árnyalatok nélkül. Ez lehetővé teszi a fehér és hideg szőke árnyalatok készítését egyetlen lépésben, ráadásul Plex technológiával készült.

Már a régi korokban is ismerték, és fekete gyémántként emlegették az aktív szenet. Rendszeresen használták a gyógyászatban és a kozmetikában. Híres a felszívó, detoxikáló és világosító hatásairól, melyeknek köszönhetően egy rendkívül hatékony összetevő olyan termékekben, ahol megfelelő tisztító és világosító hatásra van szükség.

A Maxima Charcoal termékcsaládban levő szenet bambuszból nyerik. Vízgőzzel aktiválják, mely különösen porózussá teszi azt, és így képes lesz számos anyagot, amellyel kapcsolatba kerül, rendkívül eredményesen elnyelni.

Ennek az egyedi tulajdonságnak köszönhetően úgy viselkedik, mint egy igazi mágnes, és képes magához vonzani a szennyeződéseket és káros maradványokat, ezáltal tisztítja a fejbőrt, a hajtöveket és a hajszálakat.

Ezt a tulajdonságot kihasználva alkotta meg az olasz Vitalfarco cég az úgynevezett Bright System-et, mellyel létrehozták első szürke pigmentes szőkítő eljárásukat.

A plex technológia - hosszabb nevén Omegaplex - azért különleges, mert három fronton véd egyszerre a roncsolás ellen. Festés, szőkítés közben megvédi a hajszerkezetben található mikrokötéseket a károsodástól, valamint ápolja és hidratálja a hajat, így segít megőrizni annak egészségét. Mindezt ráadásul egyetlen lépésben, vagyis nem kell több termékkel bajlódni a kívánt hatás érdekében. A PLEX molekula (polyamino cukor kondenzáció) az aminósavak és cukrok közötti kondenzáción alapszik, és teljes körű védelmet nyújt a hajszálaknak, amelyek így a szőkítés után tökéletesen épek és sértetlenek maradnak, minden féle extra tápláló anyag nélkül is.

Az aktív növényi szén semlegesítő hatásának köszönhetően, az új Bright System megakadályozza a meleg tónusok megjelenését a hajban, megelőzve a narancssárga és sárga árnyalatokat, és lehetővé téve a hideg szőke árnyalatok megalkotását egyetlen lépésben.

A porzásmentes állag és az alacsony ammóniatartalom mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fodrász és vendége egészsége is a legnagyobb biztonságban legyen a szőkítés alatt, emellett pedig maximális eredményt lehet elérni vele. A szőkítőpor olyan cellulóz származékot tartalmaz, melynek kiváló zselésítő tulajdonságai vannak, így tökéletes állagú krém készíthető belőle, és így bármilyen szőkítési technika könnyen elvégezhető vele.

Használata:

A szőkítőporral 9 árnyalat világosítása érhető el, keverési aránya: 1+2

Egy nem-fém edényben keverjen össze 1 rész szőkítőport 2 rész oxidálószerrel, amíg egységes krémes állagot nem kap. A világosítás mértékének megfelelően válassza ki az oxidáló erősségét (10-20-30-40 vol).  A kikevert krémet száraz hajra vigye fel, és hagyja rajta a hatóidő lejártáig. Hatóidő 20-60 perc a világosítás mértékének és a haj minőségének függvényében.

Ha 9 árnyalatot szeretne világosítani, a hatóidő 60 perc, de ez alatt rendszeresen ellenőrizze a hajon a világosítás mértékét és a haj állagát. A hatóidő lejárta után alaposan öblítse le, majd mossa meg a hajat hamvasító hajápoló samponnal.

Jó állapotú, erős, vastag haj esetében a következő eljárás ajánlott: a szőkítő elegyet hagyja a hajon 45 percig, majd ezután egy fésűvel fésülje ki, távolítsa el a krémet a hajból, de NE mossa ki! Készítsen egy új szőkítő elegyet 10 vagy - 20 vol. oxidálószerrel, és vigye fel a hajra további 30 percre. Ezután öblítse ki a hajból, és mossa meg a megfelelő samponnal, hogy semlegesítse a hajban maradt lúgosságot.

A szőkítőpor hatóideje, szőkítési idő:

  • 1-3 tónus: 10vol-3%         20-40 perc
  • 3-4 tónus: 20 vol-6%        20-30 perc
  • 4-5 tónus: 30 vol-9%        30-40 perc
  • 6-7 tónus: 40 vol-12%      45-50 perc
  • 7 -8 tónus: 40 vol-12%      60 perc
  • 9 tónus: 40 vol-12%          60 perc

9 tónus jó állapotú nagyon erős vastag hajnál  40vol-12%  45 perc + 10 vol-3%   30 perc

A hatóidő alatt végig figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a hatóidő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést!

Használd a Maxima Charcoal termékcsalád további termékeit, a maximális eredményért:

Maxima Charcoal hamvasító sampon aktív szénnel és goji bogyó kivonattal

Maxima Charcoal hamvasító hajmaszk aktív szénnel és goji bogyó kivonattal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére