Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

1.620 Ft (1.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: KIN Cosmetics
Várható szállítás: 2024. június 26.
(6)
Gyors szállítás
Prémium minőség

Kinblond Szőkítőpor 30 gr

1.620 Ft (1.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Oxidáló:

Leírás

Kinblond szőkítőpor professzionális termék, mely tökéletes megoldást nyújt a lehető legfehérebb hajszín eléréséhez, a haj minőségének megóvása mellett. Használata az elérhető legjobb, sárga és vörös pigment mentes végeredményt nyújtja. Nagyon alacsony ammóniatartalom mellett minden hajon tökéletes eredményt érünk el vele, a haj maximális védelme mellett.

Kiszerelés: 30 gr

Nagyobb kiszerelésben és ajándék termékkel itt található: Kinblond Szőkítőpor 500 gr  

A haj és szőr szőkítéshez készült legújabb fejlesztések eredménye, a csúcs technológiával készülő szőkítő, 8 tónusig világosít. Az intelligens szőkítőporral gyorsan és hatékonyan dolgozhat, nem roncsolja, a szőkítés ideje alatt a hajat. Összetevői között megtalálható benne a selyem protein, mely elősegíti a károsult hajszálak regenerálódását, pajzsszerű védelmet képez a környezeti agresszó ellen, rugalmasságot és természetes csillogást kölcsönöz.

Használata: 1 rész szőkítő port keverjen össze 2 rész 10, 20, 30, 40 vol oxidáló krémmel (Kincrem Prestige Oxidant), a világosítás mértékének megfelelően. Hatóidő 20-60 perc a világosítás mértékének és a haj minőségének függvényében. A kikevert krémet száraz hajra vigyük fel és hagyjuk rajta a hatóidő lejártáig. Öblítsük le, majd mossuk meg a hajat!

A szőkítőpor keverési aránya: 1+2

A szőkítőpor hatóideje, szőkítési idő:

1-3 tónus    10vol-3%   20-40 perc

3-4 tónus    20vol-6%   20-30 perc

4-5 tónus    30vol-9%   30-40 perc

6 tónustól 40vol-12%   45-50 perc

A szőkítőpor hatóideje alatt, figyelje a hajat! A haj minőségétől függően, a hatóidő rövidebb is lehet az előírtnál! Ha a levilágosítás mértéke elérte a kívánt szintet, mossa le a szőkítést!

Fekete, sötét, festett haj szőkítése:

Normál állapotú sötét hajaknál, szőkítéskor a hatóidőt nem érdemes túllépni! Amennyiben pontosan fel tudja mérni a haj állapotát, ezzel a szőkítő porral megvalósítható, az egymás utáni többszöri használat. Előfordulhat pl. makacs festett fekete haj szőkítésekor, hogy első lépésben nem sikerül tökéletesen eltávolítani a fekete hajszínt. Ha a haj állapota megengedi ( nem roncsolt) , sokkal jobb eredményt érünk el a szőkítő elegy újbóli felvitelével, egy újabb szőkítéssel, mint az ajánlott hatóidő, túllépésével! Ebben az esetben az oxidáló szer erősségét csökkentsük, a még levilágosítandó tónusnak megfelelően.

Vékonyszálú, érzékeny haj szőkítése:

A szőkítő por alacsony százalékú hidrogénnel keverve, megnövelt hatóidővel is tökéletes eredményre képes. Vékony, érzékeny hajaknál a haj védelme érdekében, használható a szükségesnél alacsonyabb erősségű hidrogén is a szőkítéshez. Ebben az esetben a ható időt kell növelni, 10-20%-al. pl. 3-4 árnyalat világosítását már 10 volumenes oxidálóval is elvégezhetjük, a szőkítő elegyet akár 40-60 percig is a hajon hagyhatjuk, hogy a kívánt színt elérjük!

Az intelligens szőkítőpor minden hajon, amikor eléri a legoptimálisabb szőkítési eredményt, automatikusan befejezi a szőkítést. Például, ha már a 20-ik percben, elérte az optimális eredményt leáll, és nem szőkít tovább, így a szőkítő elegyet bármeddig a hajon hagyhatjuk.

A KIN Cosmetics szőkítőporokat, krémeket a használati utasítások betartása mellett minden hajtípusra használhatjuk, rendkívül kíméletesek és hatékonyak!

A magas minőséget képviselő professzionális szőkítő por, tökéletes közreműködő minden típusú haj roncsolás mentes szőkítésben, a nem kívánt természetes, és festett hajszín eltávolításában. Több évtizedes felhasználói és gyártói tapasztalatok alapján készül, a mindenkori elvárások maximális figyelembevételével.  A szőkítőporral gyorsan, tökéletes eredménnyel, és károsodás nélkül világosíthatjuk a hajat.

A színek alakulása a hatóidő függvényében, természetes hajon.

A vörös pigmentek alakulása a színmélység és hatóidő függvényében:

A sárga pigmentek alakulása a hatóidő függvényében:

A szőkítőpor, a haj és egyéb szőrzet kivilágosításának, vagy ahogy mindenki ismeri, a szőkítés legrégebbi eszköze. A mai extrém frizurák elkészítése a szőke fekete haj, vagy fekete szőke haj, roncsolásmentes elkészítése elképzelhetetlen a szőkítőpor nélkül. Már a szépítészet legrégebbi leírásaiban találunk ötleteket a, szőkítés otthon, bajusz szőkítés, szőr szőkítés, és a szőkítőpor használata cikkekben. A szőkítőpor ára gyakorlatilag senkit nem érdekel, csak a végeredmény legyen jó! Mindig is sokakat érdekelt a hosszú szőke haj, a természetes szőkítés, a szőke melíros haj,a rövid szőke haj, a divatos frizurák , az otthoni szőkítés. A hölgyek többségének kedvenc színe a sötét szőke haj, fazonban a szőke rövid haj,  vagy egy extrém variáció a fekete haj szőke melír! A mai trend legfőbb irányvonala,  szőkítés természetesen! Termékein ennek jegyében készültek, a legmodernebb technológiával.

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
2024. 04. 28. -
Igazolt vásárlás
Valóban több árnyalatot volt képes a hajon világosítani, annak sérülése nélkül.
A kíméletes megoldás kardinális szempont volt számunkra.
2023. 10. 19. -
Nagyon meg vagyok elégedve, nem bántotta a fejbőrömet.
2022. 10. 01. -
Nagyon jo termek eletembe elsonek festettem a dus hosszu hajam. Szep fenyes lett, mintha fodrasz festette volna be.
2022. 08. 09. -
Nagyon jó minőségű termékek mindenkinek ajánlom.
2021. 06. 16. -
Nagyon jo minöségü a termék és a márkát is csak ajánlani tudom!
2021. 05. 13. -
Már fél éve ezt a szőkítőport használom és nagyon elégedett vagyok vele. Kicsit drágább, mint amiket eddig használtam, de a hajam sokkal fényesebb és ápoltabb, arról nem beszélve, hogy sose volt ilyen hamvas szőke a hajam. Csak ajánlani tudom!
Az oldal tetejére