Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Márkáink - Kin Cosmetics, Vitalfarco, Nirvel Cosmetics

Márkáink - Kin Cosmetics, Vitalfarco, Nirvel Cosmetics

Több, mint 20 éves a családi vállalkozásunk, mely professzionális szépségápolási termékek forgalmazásával foglalkozik, és ez alatt az idő alatt személyes és bizalmas kapcsolatot alakítottunk ki gyártóinkkal: Kin cosmetics, Nirvel Cosmetics, Vitalfarco. Webshopunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium minőségű, az egészséget is védő professzionális hajápolási és kozmetikai termékeket, nők és férfiak egyaránt. 

 

Több, mint 20 éves a családi vállalkozásunk, mely professzionális szépségápolási termékek forgalmazásával foglalkozik, és ez alatt az idő alatt személyes és bizalmas kapcsolatot alakítottunk ki gyártóinkkal. Folyamatosan megújuló árukészletünk mellett törekszünk olyan cégek termékeit forgalmazni, melyek környezettudatosak, előtérbe helyezik a természetes összetevők használatát, és előállításuk állatokon nem tesztelt, növényi technológiával történik. Márkáink: Kin Cosmetics, Vitalfarco, Nirvel Cosmetics.

Mindegyik márkáról tudni kell, hogy elsősorban professzionális fodrászoknak készítik termékeiket, ezért a legmagasabb minőségi szolgáltatást nyújtják. Viszont az elmúlt évtizedekben a fodrászok vendégköreiben olyan nagy népszerűségre tettek szert, hogy már a lakossági ügyfelek is igényt tartanak termékeikre. Ha egyszer valaki megtapasztalja ezt a magas színvonalat, többé el sem tudja képzelni, hogy beérje kevesebbel.

Webshopunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb prémium minőségű, az egészséget is védő professzionális hajápolási és kozmetikai termékeket, nők és férfiak egyaránt. Termékeink között megtalálható: természetes összetevőkkel készülő, vegán, PPD-, paraben-, szilikon-, ammónia-, vegyszer-, rezorcin-, és alkoholmentes termékek is.

Kin Cosmetics - Minőség és természetesség

Magyarországon mi vagyunk a kizárólagos forgalmazója a spanyol Kin Cosmetics márkának, mely 1932 óta rendületlenül hódítja a világot luxus minőségű termékeivel. A márka sikere abban rejlik, hogy több, mint 80 éve a kezdetekkor, a minőség és az innováció mellett tette le a voksát. Világszerte 30 országban van jelen, kreativitásuk, technikájuk és fejlesztéseik kiemelkedőek a piacon. 

Kozmetikai kutatásaik és gyártóik szakértelme azt bizonyítja, hogy termékeik rendkívül jól teljesítenek, és megfelelnek a legigényesebb szakemberek elvárásainak. Minden évben új kollekcióval rukkolnak elő, amelyek a világ minden tájáról érkező szakembereket inspirálják, akik szembe mernek menni a berögzült szabályokkal és hajlandóak az újításra. Legújabb termékeik fejlesztésénél nemcsak a kiválóság, hanem a fenntarthatóság és a vegán szemlélet is fontos szempont.

A  KIN termékei a saját szabadalommal védett AIS technológiával készülnek. A lényege ennek az **AIS** technológiának, hogy a kis kapszulák, amikben az aktív összetevők vannak, pozitív töltésűek, míg a haj negatív töltésű, így ezek vonzzák egymást, és ez garantálja a tökéletes beépülést a hajba. Kutatások bizonyítják, hogy az **AIS** technológiával 180%-kal több aktív összetevő kerül be a hajba, mintha csak szimplán szabad aktív összetevőket akarnánk bejuttatni.

Az egyik úttörő és kiemelkedő termékük a piacon a Kinessences Color hajfesték, mely több, mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz és a legtöbb allergiás reakciót kiváltó kémiai összetevő nélkül készül. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy webshopunkban a legtöbb pozitív értékelést ez a termék kapta eddig, amelyről te magad is meggyőződhetsz ide kattintva.

Vitalfarco - Olasz elegancia és szakértelem 

Az olasz Vitalfarco cég 1969 óta készíti a leginnovatívabb termékeket professzionális fodrászok számára. Számukra a hajápolás nem a frizuránál kezdődik - minden az érzelmekről szól. A hajról való gondolkodás azt jelenti, hogy gondoskodnak az emberekről: szükségleteikről, érzéseikről, kívánságaikról. Ezért kínálják a professzionális fodrászoknak a legjobb termékeket, amelyek egy különleges élményt szolgálnak az ügyfeleik számára. 

Folyamatosan új utakat és irányokat keresnek, hogy szélesítsék látókörüket, és olyan innovatív trendeket találjanak, amelyek kifejezik elképzelésüket a hajápolásról. A Vitalfarco kiáll a fenntarthatóság mellett, ezért minden új termékük GREEN PE környezetbarát csomagolásba kerül, valamint nem támogatnak semmilyen állat kísérletet.

A hajápolás számukra minőséget jelent - ezért rendelkeznek a legfejlettebb laborokkal, és csak kiváló minőségű, biológiai alapanyagokat használnak fel. A cég mottója: technológiai innováció és hosszútávú szakértelem. Több, mint 50 éve azon dolgoznak, hogy ügyfeleiknek a legjobb minőségű termékeket és eszközöket szolgálják, hogy a szalonban kifejezhessék tehetségüket. Termékcsaládjaik: Maxima, Vitael, NHP

Webshopunkban egyik legnépszerűbb termék az A zeta 2 hajnövesztő hajszesz, amely rendkívül hatékony a hajhullás kezelésére. A cég hosszú évek tapasztalatai és kísérletei által összeállított természetes összetevőknek és hatóanyagoknak köszönhetően látványosan gyógyítja a fejbőrét, táplálja a hajhagymákat, erősíti a hajat. Nemcsak a hajhullást segíti megállítani, de felgyorsítja a hajhagymák regenerálódását is és jó hatással van az ekcémára is.

Nirvel Cosmetics - Fenntarthatóság és érték

A Nirvel kozmetikai céget 1963-ban alapították, Spanyolországban, székhelyük Barcelona közelében található. Termékei a világ 70 országában vannak jelen. Professzionális kozmetikai termékeket is gyártanak, több forradalmian új termékkel büszkélkedhetnek mind a haj, és arc kozmetika területén is. A keratinos és argánolajos termékek fejlesztésében a világ elsői között szerepelnek. 

Csatlakoztak az Európai Unió előírásainak megfelelő kegyetlenségtől mentes kozmetikumok mozgalmához, és harcolnak az állatokkal való visszaélések ellen. Kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó termékeiket állatok tesztelése nélkül fejlesztik ki. Elutasítanak minden olyan gyakorlatot, amely állatok szenvedésével vagy helytelen bánásmódjával jár, és laboratóriumaik semmilyen anyagot vagy terméket nem tesztelnek állatokkal hatékonyságuk bizonyítására.

A Nirvel cég megszerezte az ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanúsítványát, mely bizonyítja, hogy olyan intézkedéseket hajtanak végre, mely csökkenti a termelési folyamatok környezetre gyakorolt ​​hatását. 2017-ben csökkentették a gyártások folyamán keletkező vízkibocsátást, a keletkező hulladék mennyiségét, megkönnyítették az újra használását, illetve csökkentették az előállított csomagoló és kondicionáló tartályok mennyiségét.

Legújabb termék családjuk a Nirvel Naturals, különleges természetes összetevői gyengéden ápolják a frizurát, miközben fényessé és rugalmassá varázsolják, csomagolása pedig környezetbarát (OWP - Ocean Waste Plastic). Ehhez most ajándék termék is jár, itt található.

Szeretnél egy tudatos hajápolási rutint kialakítani, hogy ragyogó, egészséges legyen a frizurád?

Töltsd le ingyenes hajápolási útmutatónkat! Letöltöm>>

Tartalomhoz tartozó címkék: Márkáink
Az oldal tetejére