Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

Az egészséges frizura titka

Az egészséges frizura titka
A fejbőr méregtelenítése a hajkezelés első lépése, mely megkönnyíti az egészséges és dús haj növekedését. Napjainkban a fejbőr is egyre nagyobb környezeti terhelésnek van kitéve. Az irritált fejbőrnél sok esetben már nem elég egy specifikus hajápoló használata, a leghatékonyabb, ha kúraszerűen végzünk hajkezeléseket.

A fejbőr méregtelenítése a hajkezelés első lépése, mely megkönnyíti az egészséges és dús haj növekedését. Napjainkban a fejbőr is egyre nagyobb környezeti terhelésnek van kitéve. Az irritált fejbőrnél sok esetben már nem elég egy specifikus hajápoló használata, a leghatékonyabb, ha kúraszerűen végzünk hajkezeléseket.

A leggyakoribb fejbőrt és hajat érintő probléma a túlzott zsírosodás és a korpa mellett, a viszketés és a szárazság is. Ha a fejünkön lévő pórusok eltömődnek, a hajunk fénytelen, erőtlen és gyorsabban zsírosodó lesz. A tünetek kialakulásának több oka is lehet: az időjárás, genetikai tényezők, hormonális változások, száraz korpa, bőrbetegség, például pikkelysömör vagy akár allergia is. A jelenséggel érdemes szakemberhez fordulni, de az enyhítésére, vagy megelőzésére mindenképp alkalmazható az erre a célra készült speciális hajápolók rendszeres használata. 

A fejbőr méregtelenítése lényegében mély tisztítás a fejbőrnek, hogy felszabadítsa a tüszőket az esetleges törmelékektől és egyensúlyba hozza a bőr pH-ját, hogy jobb környezetet teremtsünk az egészséges haj számára. Számos összetevő segíthet a fejbőr tisztításában, és akkor működnek a legjobban, ha egymással kombinálva használjuk.

A megfelelő méregtelenítés érdekében kezdésként tisztítsuk meg a fejbőrt a Nirvel Detox samponnal, amely mélyen tisztítja, helyreállítja a fejbőr mikroflóráját, eltávolítja a korpát, és megszünteti a fejbőr viszketést, irritációt. Annak függvényében, hogy milyen hatékonyságot szeretnénk elérni a kezeléssel, a samponozás után a Nirvel Detox hajszesz használata tökéletes lezárása lehet a folyamatnak, mely megakadályozza a korpásodás és bármilyen irritáció formájának kialakulását. A Nirvel Detox termékcsalád specifikusan a fejbőr méregtelenítésére és a korpásodás megszüntetésére lett kifejlesztve, biztosítva az egészséges, ápolt frizurát is.

Ha állandó és visszatérő fejbőr viszketéstől, korpásodástól szenvedünk, akkor érdemes a Nirvel Detox csomagot választanunk, ugyanis abban a sampon, hajszesz és szérum egyben megtalálható kedvezményes áron, illetve garantált az intenzív hajkezelés, amely gyorsabban megszüntetheti a fennáló kellemetlenségeket.

De ha csak időszakosan szeretnénk méregteleníteni a fejbőrünket, arra a Nirvel Detox szérum is elegendő lehet, amelyet hajmosás után kell a fejbőrünkbe dörzsölni és hagyni felszívódni. Vagy akár felüdülés lehet fejbőrünknek havonta 1-2 samponozás a hűsítő Nirvel Equilibrante Balancing fejbőrnyugtató samponnal is, mely kellemes jó érzést biztosít a fejbőrnek, segíti a hidratált és fényes haj elérését. Rendszeres használata növeli a fejbőr ellenálló képességét a különféle fejbőr irritálló hatásokkal szemben.

A gondos odafigyelést és a rendszeresen beiktatott fejbőr méregtelenítést hajunk megfogja hálálni, egészségesebb, szebb és fényesebb lesz, mint azelőtt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hajápolás
Az oldal tetejére