Barion Pixel

Az adataid védelme fontos a számunkra

Információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint a termékek javításához. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatod a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthatsz, és megváltoztathatod a beállításokat. Felhívjuk a figyelmedet, hogy személyes adataidnak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges a hozzájárulásod, de jogodban áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállítások csak erre a weboldalra érvényesek. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod beállításodat, ha visszatérsz erre az oldalra, és rákattintasz az „Adatvédelem” gombra a weboldal alján.

6+1 Hajszín trend, amivel tarolhatsz 2024-ben

2024. 01. 08. 13:28:25
6+1 Hajszín trend, amivel tarolhatsz 2024-ben
A 2024-es év nem csupán új kezdeteket hoz magával, hanem friss és izgalmas hajszín trendeket is. Idén olyan sokszínű és kreatív hajszín trendekkel találkozhatunk, amelyekkel könnyedén kifejezhetjük egyéniségünket és stílusunkat. Vegyük sorra, milyen újdonságokra számíthatunk idén a hajszíneken és stílusokon terén!

A 2024-es év nem csupán új kezdeteket hoz magával, hanem friss és izgalmas hajszín trendeket is. Idén olyan sokszínű és kreatív hajszín trendekkel találkozhatunk, amelyekkel könnyedén kifejezhetjük egyéniségünket és stílusunkat. Vegyük sorra, milyen újdonságokra számíthatunk idén a hajszíneken és stílusokon terén!

Számos forradalmi hajszín trend várható 2024-ben, a szakértők szerint ezen a területen a változatosság és az egyediség lesz a főszerep, ahogy a színek és stílusok összetalálkoznak, hogy létrehozzák az évről évre változó divatot.

RETRO GLAMOUR

A múlt évek stílusai is visszatérnek 2024-ben, és a retro glamour hajszín trend ismét a figyelem középpontjába kerül. A régi Hollywood-i ikonok inspirálta, aranyló szőke és mahagóni barna árnyalatok egyaránt divatosak lesznek. Azok, akik szeretnék érezni a nosztalgiát és az eleganciát, örömmel választják majd ezeket a kifinomult stílusokat.

Kíméletes hajfestékek: 

EKLEKTIKUS SZIVÁRVÁNY

Az év egyik legfeltűnőbb trendje az eklektikus szivárvány hajszínek elterjedése lesz. A lényeg, hogy olyan élénk, merész színek, mint a smaragdzöld, lila, mélykék vagy épp rózsaszín tincsek kerüljenek az alapszínedbe, hogy egyedi, szivárványszerű hatást érjenek el.  Ha szőke vagy, akkor bármelyik árnyalattal próbálkozhatsz!

Ammóniamentes hajszínezők:

HŰVÖS SZÜRKE ÁRNYALATOK

A minimalisták és a letisztult stílus kedvelői örülhetnek a hűvös szürke árnyalatoknak, amelyek továbbra is divatosak maradnak 2024-ben. A hamu- és platina-szürke kombinációi elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek, miközben a színárnyalatok játéka érdekes dimenziókat ad a frizuráknak.

Kíméletes hajfestékek: 

MEGUNHATATLAN BALAYAGE

Az idén is divatos balayage nem csak szép, de praktikus is. Az elmosódott hatás miatt kevésbé látszanak meg a hajnövekedés jelei, így a karbantartása kevesebb időt és energiát igényel. Ez ideális választás azoknak, akik kedvelik a természetes hatást, és nem akarnak túl sűrűn fodrászhoz járni.

Kíméletes szőkítőporok:

ARANY RAGYOGÁS

Az arany ragyogás hajtrend sokak számára jó választás lehet. Ennek a hajszínnek a lényege, hogy a haj kap egy nagyon finom arany csillogást, ami különösen a fény hatására válik igazán láthatóvá. Ez a hajszín izgalmas választás tavaszra és nyárra.

Kíméletes hajfestékek: 

SÁRGABARACK VÖRÖS

Más néven az Apricot Red egy izgalmas újításnak számít a hajszín trendek palettáján. Ezt a különleges árnyalatot a sárgabarack vöröses-rózsaszínes árnyalata jellemzi. Ez a színárnyalat nem tolakodó vagy erőteljes, inkább pasztelles és finom, így a lágy árnyalatok is érvényesülnek, létrehozva egy kifinomult és egyedi megjelenést.

Kíméletes hajfestékek:

APRÓBB VILÁGOSÍTÁS

A világosabb tónusokkal felturbózott festések továbbra is divatosnak számítanak, de a fodrászok egy kicsit finomítottak a technikán. Az év frizura trendjében az archoz közel eső tincsek lesznek a legvilágosabbak, visszaidézve a ’90-es évek Spice Girls ikonikus stílusát. A tincsek világosabb tónusai megteremtik a kontrasztot, így a haj egy könnyedén átmenetes és élénk megjelenést kölcsönöz.

Kíméletes szőkítőporok:

KÖRNYEZETBARÁT HAJSZÍNEK

Az egyre növekvő környezettudatosság hatására 2024-ben a környezetbarát színek, vagyis a vegán és természetes összetevőket tartalmazó hajfestékek is egyre divatosabbá válnak. Ezek nemcsak környezetkímélőek, de kíméletesek a hajjal is. Ráadásul ezek a hajfestékek még az ősz hajszálakat is biztosan eltakarják. Idén divatos lesz a homok szőke, a meleg barna és a természetes vörös.

Környezetbarát, vegán hajfestékek:

Összegzés

A hajszín trendek 2024-ben tehát változatosak és inspirálóak. Legyen szó merész szivárvány színekről, retro glamourról vagy környezetbarát természetes színekről, az év során mindenki megtalálhatja a saját stílusát, amely kifejezi egyediségét. Ne maradj le az év legforróbb trendjeiről, és hozd ki a legtöbbet a frizurádból a 2024-es évben!

Ha tetszett a cikk, akkor az alábbiakat is neked ajánljuk:

Az oldal tetejére